HIT MUSIC ONLY!

17 апреля `20, в 15:28
На карантині: Макс Барських показав, як готує "мамині пиріжки"

На карантині: Макс Барських показав, як готує "мамині пиріжки"

Музикант покаже життя на карантині і навчить, як не зійти з розуму в чотирьох стінах.

Співак в своєму Інста блозі опублікував перше відео, в якому розкриває секрет фірмових  "маминих пиріжків".

«Мамині пиріжки - це асоціація з будинком, сім'єю і дитинством. Після того, як я переїхав до Києва і повертався в Херсон або провідати маму, або з концертами вона завжди готувала цілий тазик пиріжків з різними начинками - з картоплею, капустою, джемом, маком: для мене, для брата і сестри. Це перше частування, яке завжди подається до столу разом з її фірмовим борщем. Оскільки мама залишилося жити в Херсоні, то я попросив її навчити мене їх готувати. Я готую дуже рідко, але коли це роблю, то моя домробітниця завжди береться за голову. Тому що сама нецікава частина готування моїх кулінарних шедеврів дістається їй (посміхається). Але зате пиріжки виходять смачними, і, коли я пригощаю ними в тому числі і домробітницю, мені завжди прощається безлад на кухні, який я залишаю », - прокоментував музикант.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

#МаксБарскихШоу ⠀ Ингредиенты * 300 мл кефира (2.5–5%) * 2 яйца * 150 мл растительного масла (я использовал оливковое без запаха) * 10 г сухих дрожжей (или 50 г сырых) * 100 мл молока * 1.5 ст.л. сахара * 1.5 ч.л. соли * 500–550 г муки (муки может понадобиться больше) Приготовление Молоко подогреть. Оно должно быть теплым, но не горячим. Добавить сахар и дрожжи. Перемешать. Накрыть полотенцем. Поставить в теплое место. Опара должна подняться (у меня на это ушло 10 минут). Кефир смешать с маслом. Немного подогреть. Добавить яйца. Перемешать. Добавить опару. Перемешать. Добавить муку (муки может понадобиться чуть больше), соль. Замесить тесто. Накрыть его полотенцем. Поставить в теплое место. Тесто должно хорошо подняться (у меня на это ушло около 30 минут). Из теста сформировать небольшие лепешечки. Выложить начинку. Края защипнуть. Противень смазать маслом или застелить бумагой для выпечки. Выложить пирожки (швом вниз). При желании, пирожки можно смазать взбитым яйцом. Дать пирожкам подняться. Поставить в разогретую до 180 градусов духовку. Выпекать в течение 15–20 минут. Начинка: Яйца Лук Зелень Соль, перец, специи Варим яйца вкрутую Режем мелко зелень, лук, яйца. Добавляем специи, перемешиваем. Приятного аппетита!

Публикация от Макс Барских / Max Barskih (@max_barskih) 17 Апр 2020 в 1:43 PDT