Новини | “Зусилля”: Олександр Волошин презентує трек, присвячений мотивації та успіху кожного.

“Зусилля”: Олександр Волошин презентує трек, присвячений мотивації та успіху кожного.

Олександр Волошин - успішний бізнесмен, волонтер, блогер та співак представляє нову аудіо та відео роботу в рамках якої доводить, що нічого неможливого в житті не існує. Найголовніший меседж пісні “Зусилля” -  це мотивація кожного досягати цілей, а не лежати на дивані, шукаючи відмазки. 

Пісня є автобіографічною, адже Олександр неодноразово переконувався в тому, що тільки працюючи можна досягти поставлених висот. Крок за кроком, розвиваючи себе, хлопчик з Бердичева перетворився в людину, яку знає вся країна, людину, яка допомагає не тільки рідним та близьким, а й нашим відважним ЗСУ нищити ворога та наближати Перемогу. 


Секретом успіху співак чесно ділиться у новій роботі. Проте, найбільшим досягненням цієї роботи вважає знайомство з нашими захисниками. 

“Так склалося, що під час підготовки до зйомок кліпу я познайомився з відважними хлопцями, які боронили нашу країну та повернулися додому з серйозними травмами, деякі з них залишились без кінцівок. Проте, це їх не зламало, і Герої своїм прикладом зараз піднімають дух багатьом побратимам та українцям. Всі вони займаються спортом  і продовжують робити все аби наша країна ставала кожного дня ближче до Перемоги. Я запропонував їм розказати власні історії в моїй відео роботі. Було трохи лячно, адже вони могли відмовитись, на щастя Захисники погодились. Тож в кадрі ми дякуємо їм за те, що зробили для маленького Сашка і кожного українця. Мені прийшла ідея винести цю подяку за межі кадру. Цікаво як це було? Тоді обов'язково подивіться кліп” - поділився Олександр

 Відеокліп до пісні “Зусилля” вийшов справжнім короткометражним фільмом, в якому прокладена дорога від зухвалого хлопчика з двору до справжньої успішної людини.