Новини | Золота каблучка – універсальна прикраса

Золота каблучка – універсальна прикраса

Ювелірний етикет досить складний. Дуже часто його порушують і тим самим псують будь-який вдалий образ. А от якщо ювелірні прикраси підібрані правильно, то навіть самий нудний лук стає стильним і привертає до себе увагу.

Але якщо ви не готові вивчати правила підбору аксесуарів але хочете придбати класну прикрасу, золота каблучка - https://zlato.ua/uk/f-zoloto_585-kiltsya/ те що треба. Чому? Тому що це універсальний аксесуар який актуальний завжди і всюди. Причому не має значення ні вік людини ні її статус. Головне підібрати каблучку по розміру, ціні і дизайну.



На всі смаки і бюджети

Саме так є можливість описати асортимент доступний сучасному споживачеві. Каблучка золота представлена у самих різних виконаннях, причому мова йде про:

  • розміри;
  • дизайн;
  • стилістику;
  • декор;
  • матеріали.

Як можуть бути різні матеріали? Це скоріше підвид, а точніше варіація на тему золота. Всі каблучки виконані з голда високої пробі. Як правило це 585-та проба. Щодо різноманіття, то воно стосується сплаву і впливає на колір металу. В результаті «золотої алхімії» голд буває:

  • червоним;
  • жовтим;
  • рожевим;
  • білим.

Якщо у вас чутлива шкіра, обирайте моделі з білого золота. Для досягнення такого «білого» відтінку використовується родієве покриття. Воно не тільки надає металу цієї холодної тональності, але збільшує його блиск і надає гіпоалергенності.

Якщо ви вважаєте, що золотий монохром то занадто традиційно, але при цьому не хочете купувати моделі з дорогоцінним камінням, зверніть увагу на рішення де використовуються така техніка декору як «діамантова грань». Виглядає дуже стильно і головне актуальна в будь якому образі і ситуації.

На кожен день також підійдуть каблучки з невеликими камінцями, навіть якщо це діаманти. Головне щоб розміри буди не великі. А от якщо ви в пошуках прикраси яка повинна доповнювати вечірній лук, то тут можна собі не відмовляти у розкішних екземплярах з великим камінням і вражаючим дизайном.

Для того що у всіх була можливість підібрати для себе підходящу прикрасу, мануфактури пропонують колекції у різних цінових сегментах. Вартість залежить від складності виконання, серії (її ексклюзивності і кількості екземплярів), від матеріалу який використовуються і ваги виробу.

У кожного бренду є колекції преміальні, де представлені дуже дорогі прикраси, серії в середньому ціновому сегменті і навіть бюджетні моделі. Причому всі вироби відповідають всім стандартам якості. Крім того каблучка золота вражає своєю зносостійкістю і непідвладністю часу і модним трендам. Вона завжди в моді, завжди актуальна і завжди виглядає гарно і респектабельно.

Якщо великий асортимент для вас проблема і ви розгубилися (не можете зупинити свій вибір на одній моделі) є кілька рішень – придбати декілька каблучок із золота або скористатися професійними порадами експертів Zlato.ua