Новини | «живу наполовину»: MOLODI присвятили пісню зниклому безвісти батьку вокаліста

«живу наполовину»: MOLODI присвятили пісню зниклому безвісти батьку вокаліста

Молоді музиканти Кирило та Іван представляють новий трек «живу наполовину» у символічний місяць лютий. Колись для українців це був місяць закоханості, а тепер — незламності й пам’яті про втрачене внаслідок великої війни. 

Композиція «живу наполовину» стала метафоричним містком між особистими й колективними переживаннями, що дає можливість кожному слухачеві знайти в ній відображення власного досвіду: від розриву в стосунках до розлуки внаслідок трагедії війни. Для гурту MOLODI це присвята батьку вокаліста Кирила, який зник безвісти під час окупації Маріуполя у 2022 році.


Пісня «живу наполовину» покликана допомогти прожити втрачене та рухатись далі з теплою памʼяттю в серці. В ній — особисті спогади, сум і сподівання ще раз побачити й обійняти свою найдорожчу людину.

У кліпі на пісню артисти порушують тему тимчасовості нашого існування. «Життя — крихке й швидкоплинне. Час тече крізь пальці, мов пісок. Тому важливо цінувати кожен момент, шукати світло в найтемніших куточках нашого існування, любити, попри біль, і мати надію», — наголошують музиканти з гурту MOLODI.