Новини | «Зірковий десант» приземлився у Луцьку на ювілейну 10-ту акцію «Амбасадор Дитинства»

«Зірковий десант» приземлився у Луцьку на ювілейну 10-ту акцію «Амбасадор Дитинства»

13 серпня «Зірковий десант» приземлився у Луцьку на масштабний дитячий захід «Амбасадор Дитинства». До його складу увійшли відомі артисти та блогери:  Андрій KISHE, Наталія Валевська, гурт "100лиця", Олексій Завгородній (Позитив), Chico & Qatoshi, Килиммен з гурту KALUSH, Олег Машуковський, Маша Кондратенко, Amador Lopes, POLINA DASHKOVA, Vlad Tsipa, ULIANA ROYCE, Василь Котляров, Dj Bloodless, Андрій Джеджула, Марина Дорада.
Vlad Tsipa та Amador Lopes провели для дітей танцювальні майстер-класи, а ведучим свята вже традиційно став Андрій Джеджула.
Вже в десятому місті, «Зірковий десант» приєднується до великого свята для дітей-переселенців "Амбасадор Дитинства", до цього акція відбулась в таких містах: Львів, Тернопіль, Чернівці, Івано-Франківськ, Хмельницький, Кам'янець-Подільський. Крім концерту,  дітки мали змогу заспівати разом з зірками та блогерами гімн України та сфотографуватися зі своїми кумирами під час 2-х годинної автограф-сесії.  
Всеукраїнська громадська ініціатива з надання психологічної і соціальної допомоги дітям міста, дітям-біженцям та дітям-переселенцям за напрямом спілкування «Амбасадор Дитинства» надзвичайно пишається можливістю подарувати гарний настрій сім'ям, які відвідали івент.
Понад 6 тис. діток зустрічали майстер-класи та всілякі зони активності, пригощалися різноманітними смаколиками, напоями, солодощами та отримали подарунки. У легкій невимушеній атмосфері дітки вивчали Конституцію та за допомогою 3D-технології отримали навички обережного поводження у воєнний час. Організатором свята виступила Всеукраїнська громадська ініціатива надання психологічної і соціальної допомоги дітям-біженцям та дітям-переселенцям «Амбасадор Дитинства», найважливішою місією якої завжди є напрямок спілкування «рівний – рівному».