Новини | Жіночі світшоти VS джемпери: що обрати в холодні дні?

Жіночі світшоти VS джемпери: що обрати в холодні дні?

При виборі оцініть матеріал

Зупиніться на варіантах, що забезпечують тепло. Найбільш зручні жіночі кофти на холодну погоду — це моделі на основі таких тканин:

  1. Фліс: відомий своїми властивостями утримувати тепло, м’якою фактурою. Оптимальне рішення для будь-якого сезону.
  2. Шерпа. Матеріал товстий, ворсистий, дуже схожий з овечим хутром, ідеально захищаючи від холоду.
  3. Вовна — натуральне волокно для кращої терморегуляції, збереження тепла, навіть після незначного намокання у дощову погоду.
  4. Термоодяг. Одяг цієї категорії має спеціальну структуру із повітряними кишенями, що зберігають тепло, запобігають охолодженню тіла.
  5. Утеплені синтетичні тканини, в тому числі поліестер, нейлон, які добре зберігають комфортне тепло, залишаючись при цьому легкими та дихаючими.

Толстовка, джемпер чи світшот добре поєднуються з іншим одягом в діловому або спортивному стилі. До такого светра пасує, наприклад, біла сукня з принтом чи без нього. Під низ можна носити жіночі сорочки у будь-якому дизайні.


Будьте доречними до подій

Щоб образ був гармонійним та відповідав місцю, в якому ви знаходитесь, обирайте найбільш підхожий фасон. Ось декілька ідей:

  • для подорожей, тренувань та ранкових пробіжок — легкі жіночі светри з капюшоном у спортивному стилі;
  • на прогулянку в холодну погоду ідеальна кофта на застібці-блискавці;
  • для роботи в офісі можна обрати стильні укорочені, тонкі, легкі джемпери та худі з вільним або приталеним кроєм.

Моделі з малюнком або ефектним принтом нададуть образу індивідуальності та яскравості.

Поєднуйте теплий одяг правильно. Наприклад, можна носити худі поверх водолазки або сорочки з коміром, а толстовка з капюшоном вдало буде виглядати з джинсами або джинсовою спідницею. Худі чудово підходить для одягання під парку, бомбер або пальто, гарно поєднується з брюками чинос, хакі або вельветом. Комфортний варіант — доповнення товстівки шапкою, шарфом та рукавичками для більшого тепла та стилю.

Ще кілька моментів

Можливо, найбільш поширена омана про теплий одяг полягає в думці, що кофта, джемпер, худі чи светр неодмінно повинні щільно прилягати до тіла. Це не зовсім так. Вільний крій створює додатковий простір, який зігріває, а ось вузька сорочка тільки швидше наближає вашу шкіру до холодного повітря.

При створенні гардероба для холодів обирайте функціональний одяг. Наприклад, кофта на блискавці надасть можливість регулювати температуру при розстібуванні та застібуванні, а толстовки з глибокими кишенями нададуть можливість зігрівати руки, брати із собою деякі важливі дрібні речі. Довше зберігати тепло допоможе капюшон на зав'язках, який надасть додатковий захист для шиї та вух.

Важливо також враховувати екологічність матеріалу, легкість в догляді, стійкість до атмосферної дії.

Пам'ятайте, що вибір правильного кольору та малюнку також важливий в залежності від події та місця, де ви плануєте його носити. Враховуйте розмір та посадку одягу, щоб відчувати себе комфортно та виглядати неперевершено.