Новини | З таких пар не втікають: КилимМен з гурту Kalush Orchestra став викладачем

З таких пар не втікають: КилимМен з гурту Kalush Orchestra став викладачем

Чи не найзагадковішим учасником гурту Kalush Orchestra є Килиммен — брейк-дансер, виконавець, а ще фокусник та барбер. Здавалося б, які ще таланти можуть бути у цього харизматичного учасника гурту, який переміг на Євробаченні-2022, але і тут КилимМен здивував. Артист Kalush Orchestra став викладачем в університеті і провів лекцію для студентів.

КилимМена запросили провести лекцію про популяризацію української культури на світовій арені та захист своєї країни на інформаційному і культурному фронті. До слова, артист на прикладі гурту розповів, на скільки відповідально для них представляти Україну за кордоном зараз та як це робити правильно.

“У війні, яку розв’язала росія, вже не може виникати питання, чи є місце культурі. Адже ця війна і є боротьбою за нашу культуру. Це війна за українську самобутність, за те, чим займаємось, які життєві рішення ухвалюємо щодня, як вміємо активізуватись, солідаризуватись і протестувати, які пісні слухаємо та співаємо. Гурт Kalush Orchestra вирішив бути корисним саме на культурному, музичному фронті. Поки до нас прикута увага всього світу, як переможців Євробачення-2022, у нас є змога щоразу в інтерв”ю розповідати реалії того, що відбувається в Україні, хто наш ворог сьогодні, закликати допомогати Україні, а також збирати кошти на благодійних концертах на підтримку нашої країни”, - зазначив під час спілкування зі студентами КилимМен.

До слова, студенти не лише позитивно відреагували на такого зіркового викладача, а ще й серед студентів організували свій аукціон, де лотом стала подарована рожева панама від КилимМена. Так, зірковий лот приніс додаткові 10 тис гривень на ЗСУ від студентів.


“Знаєте, а мені сподобалося викладати. Я взагалі обожнюю спілуватися з молоддю. Коли ти бачиш в їхніх очах зацікавленність - ти точно знаєш, що все не даремно, і треба продовжувати рухатися в тому ж напрямку, у випадку Kalush Orchestra - музичному. Ну, і я тут подумав, а чому б не завітати і в інші університети України. Хто там давно хотів зустрітися з КилимМеном, швиденько пишіть в Instagram, ставте тег #КилимМен_лектор. Я вже готовий телепортуватися”, - говорить КилимМен.

Гурт Kalush Orchestra активно допомагає українцям та ЗСУ, продемонструвавши це ще на пісенному конкурсі Євробачення-2022, де попри суворі правила, все ж закликали світ до порятунко Маріуполя та бійців з Азовсталі. Після цього учасники влаштовували благодійні аукціони, де збирали кошти для потреб України. Група навіть продала на аукціоні кришталевий мікрофон Євробачення-2022.

Посилання на соцмережі:

Інстаграм Килиммена: https://www.instagram.com/kalush_carpet/

ТікТок Килиммена: https://www.tiktok.com/@kalush_carpet

Інстаграм KALUSH: https://www.instagram.com/kalush.official/

ТікТок KALUSH: https://www.tiktok.com/@kalush.official

YouTube KALUSH: https://www.youtube.com/c/KALUSHofficial