Новини | Які вибрати автоматичні ворота для гаража: рулонні або секційні?

Які вибрати автоматичні ворота для гаража: рулонні або секційні?

Будуєте новий гараж для авто чи тільки плануєте звести нову споруду? Вибір воріт для гаража — актуальне питання. Виробники пропонують величезний вибір конструкцій: класичні розсувні, відкатні, секційні, рулонні. Звичайно, кожен тип має переваги та недоліки. 

Особливою популярністю серед покупців користуються саме рулонні та секційні ворота. Вони дуже схожі зовні, мають схожий принцип роботи. Досвід показує, що до вибору воріт варто підходити відповідально. Адже від цього залежить зручність і комфорт під час користування гаражем.


У чому особливість секційних воріт?

В основі секційних воріт — теплі та товсті сендвіч-панелі, що забезпечують відмінну тепло- і шумоізоляцію. Кожна секція таких воріт складається з окремої сендвіч-панелі, яка відрізняється стійкістю до перепаду температур і різних механічних пошкоджень. Для з’єднання сендвіч-панелей використовують спеціальні петлі. Конструкція плавно відкривається і закривається завдяки спеціальній системі, яка складається із направлямних шин, підвісу і роликів. Підйомні ворота в гараж працюють безшумно. Секційні ворота можна автоматизувати, і тоді їх використовувати буде ще простіше.

Компанія Hörmann пропонує великий вибір секційних гаражних воріт. Вони дуже зручні, адже відкриваються під стелю, тому дозволяють зекономити місце. Автоматичні гаражні ворота — універсальна модель, яку можна встановити в будь-який будівельний проріз. Завдяки міцним і стійким до атмосферних впливів ущільнювачам по всьому периметру ворота мають відмінну герметичність.

Секційні ворота Hörmann не тільки чудово виглядають, зручні у використанні, а й відповідають вимогам стандартів безпеки ЄС. Фахівці компанії допоможуть підібрати і встановити необхідне обладнання швидко, якісно і за доступною ціною.


Принцип роботи ролетних воріт

Ролетні ворота для гаража — це практичне та зручне рішення. Ролети забезпечують захист від погодних умов, вандалізму та крадіжки, оскільки вони міцні та важко піддаються злому. Вони піднімаються вертикально вгору і намотуються на вал, що дозволяє максимально використовувати простір всередині та перед гаражем. Ролети також забезпечують хорошу теплоізоляцію та звукоізоляцію. Ворота зазвичай виготовляються з міцних матеріалів (алюміній або сталь), що забезпечує довгий термін служби.

Які ворота вибрати?

Хоча ззовні два типи воріт дуже схожі, принцип роботи у них різний. Головна відмінність — матеріали, які використовують для воротного полотна, вартість і зовнішній вигляд.

Ціна ролетних та секційних воріт може різнитися залежно від розміру, матеріалів, додаткових опцій та виробника. Вибір між ролетними та секційними воротами залежить від ваших уподобань, бюджету та вимог до функціональності. Перед покупкою воріт важливо проконсультуватися з професіоналами, щоб вибрати відповідне рішення для вашого гаража.

Рулонні і секційні ворота — альтернатива застарілим моделям. Якщо вам важливо підтримувати стабільний клімат всередині гаража, то обирайте секційні ворота. Якщо ж теплоізоляція для вас не дуже важлива, але потрібен дешевший варіант, віддавайте перевагу ролетним системам.


Де вигідно купити автоматичні ворота для гаража?

Забудьте про старі скрипучі гаражні ворота! Вибирайте сучасні легкі і зручні секційні або ролетні двері гаражні від компанії Hörmann. В онлайн-каталозі представлено моделі різних розмірів, дизайну, кольорів і моделей.

Ціна воріт вас приємно здивує, а швидкість і якість обслуговування закріплять гарне враження. Не знаєте, якому варіанту надати перевагу? Менеджери компанії Hörmann допоможуть підібрати варіант відповідно до ваших потреб, бюджету, побажань.