Новини | Яка вона – Українка? LESAN присвятив пісню українським дівчатам.

Яка вона – Українка? LESAN присвятив пісню українським дівчатам.

Молодий український артист LESAN випустив новий сольний трек про справжніх українських супергеройок. Пісня «Українка» наповнена неземною енергетикою, яка здатна змусити кожного рухатися в такт.

LESAN (Олександр Круглий) народився на Полтавщині. Його батько—музикант. Саме він привив хлопцеві любов до музики та своєї культури. Перші місяці війни артист присвятив волонтерській діяльності. Саме тоді, зізнається співак, він укотре впевнився в тому, що українки — це не просто дівчата, а справжні супергеройки з коміксів, якими варто захоплюватись.

— Пам’ятаю, як я вперше приїхав у волонтерський штаб і відразу побачив там багато дівчат. Усі вони працювали на перемогу і зовсім не були налякані. Їхній витримці, розсудливості та відвазі можна було тільки позаздрити.

Трек «Українка» про суперсилу наших дівчат, яка криється не лише в їхній красі та пристрасті, а й у сміливості і відвазі, яку вони демонструють зараз. У своїй пісні співак запевняє, що голлівудські кіноакторки та навіть відомі моделі ніколи не стоятимуть на одному п’єдесталі з нашими дівчатами. Адже українки вибороли свою першість у серцях кожного.

— Наші дівчата зараз відомі на весь світ. Ними захоплюються мільйони і я не виняток. Українки, які зараз воюють у лавах ЗСУ чи волонтерять, наближаючи нашу перемогу, стали гідним прикладом для наслідування. А для багатьох ще й справжніми українськими супергеройками.

Артист розповів, що поділився шматочком пісні в «Tik-Tok», аби поглянути на реакцію людей. А вже через кілька годин відео зібрало безліч лайків, коментарів та переглядів. А що ще краще, дівчата підхопили тренд та почали знімати свої ролики під пісню «Українка».

— Першу добу я гортав ці відео і надихався красою наших дівчат. Вони такі приголомшливі… Нам дуже пощастило з ними. Кожен рядок цієї пісні присвячений їм та їхнім надздібностям. Я хочу, щоб кожна українка знала, що кращих, аніж вона попросту не існує.

LESAN — один з перших артистів музичного лейблу FoxLab, який займається просуванням молодих артистів. Лейбл створила студія звукозапису FOXXSTUDIOS, співвласником якої є відомий український продюсер Вадим Лисиця.