Новини | Як вибрати стиль каблучки?

Як вибрати стиль каблучки?

Аксесуари відносяться до популярних елементів як жіночого так і чоловічого гардероба. Дорогоцінності здавна використовували для підкреслення своєї індивідуальності, високого соціального статусу. Саме тому золоті прикраси були доступні тільки окремим категоріям людей.

Сьогодні ставлення прикрас не змінилося, а ось їх вартість суттєво знизилася. Однією із найрізноманітніших категорій вважаються золоті каблучки. Стилісти Укрзолото рекомендують перед вибором аксесуара ознайомитися з асортиментом і підібрати свій стиль.

Дизайн – прояв індивідуальності

Каблучка – це універсальна прикраса, яку дарують на значущі події і просто так. Прикраса може мати як просте декоративне, так і сакральне значення. Вибираючи дорогоцінність стилісти рекомендують визначитися із значенням прикраси, а потім підібрати її стиль. Тим більше, що каталог ювелірного гіпермаркету рясніє різноманітними моделями. Самими популярними стилями каблучок, на думку майстрів, являються:

  • Класичні – каблучки, дизайн яких не під властен часу. Строгий аксесуар доречно виглядає як в офісі, так і на світському рауті. Як правило, така прикраса має максимально просте оформлення.
  • Сучасні – вироби з ідеальними рівними геометричними лініями особливо популярні серед прекрасної статі. Кожна модель – це креативна ідея майстра.
  • Фантазійні - каблучки, які як і його власниця, виглядають ніжно і мило. Ажурні елементи прикрашають дизайн та придають йому неймовірної краси.
  • З мілкою інструкцією, великим одним каменем чи комбінацією з різноманітних самоцвітів – надзвичайні моделі каблучок в ексклюзивному виконанні. Блиск каміння та переливи його гранів дарує виробу індивідуального блиску.

В салоні можна недорого купити як прості каблучки, так і справжню розкіш.На вечір чи свято варто підібрати більш масивну і яскраву модель. Прекрасний варіант – каблучка з камінням. Для денного носіння варто вибирати максимально прості прикраси без вставок чи самоцвітів. Золоті вироби - це ідеальні аксесуари для доповнення любого образу.  

zolota kabluchka

На віртуальній вітрині ювелірного салону можна вибрати прикраси на любий смак та гаманець. Стилісти Ukrzoloto рекомендують підбирати прикраси керуючись не тільки бажаннями але й здоровим глуздом. Якщо золота каблучка вибирається в якості подарунку, то варто придивитися до прикрас, які носить дама.   При бажанні кваліфіковані спеціалісти завжди допоможуть зробити правильний вибір.