Як грати в лотереї: поради новачкам

Як грати в лотереї: поради новачкам

Для багатьох людей лотереї є іграми, що знайомі ще з дитинства. Це ідеальне поєднання яскравих вражень, які гравці можуть отримати під час очікування та перегляду трансляції, та можливості виграти значну суму – подекуди джекпот сягає кількох мільйонів гривень.

Що треба знати перед тим, як стати гравцем? Перш за все – важливим є вибір надійної та перевіреної гри, адже у цій сфері є достатньо шахраїв та компаній, що виманюють гроші з новачків та обманюють з виплатами виграшу. Довіру гравців в Україні давно завоювала державна лотерея, представлена різними іграми, головна грошова винагорода в яких варіюється від кількох тисяч до понад 10 мільйонів гривень!

Що потрібно знати тим, хто лише знайомиться з лотереями? Ми підготували корисні поради новачкам.

Продумайте свою стратегію


Граючи в різні ігри, ви свідомо або ні розробляєте свою власну стратегію, яка здається вам виграшною. І лотереї не є винятком, хоч перемога тут і є випадковою. Ви не можете суттєво повпливати на виграш джекпоту, але за допомогою певних методів можна трохи покращити свої шанси на здобуття головного призу.

Для розвитку власної стратегії, на початку краще поекспериментувати, випробовуючи різноманітні стратегії, зокрема:

  • Щасливі числа: Оскільки лотерея належить до категорії числових ігор, ключовим тут є вибір номерів на ігровому полі. Тобто вам пропонують лотерейний білет, на якому розміщена певна послідовність чисел – і ви маєте вгадати, які номери випадуть з лототрона під час наступної трансляції. Зробити це можна, керуючись тим набором цифр, що супроводжує вас протягом життя та приносить удачу: день народження, ваш номер телефону та номери ваших близьких тощо.
  • Статистика ігор: У кожної лотереї, представленої сьогодні на сайті УНЛ, є своя статистика, з якою можуть ознайомитись усі охочі. Так ви побачите, які кульки випадають з лототрона найчастіше, а які номери не випадали вже довгий час. Аналізуйте ці дані та перевіряйте результати попередніх ігор (вони також є у вільному доступі).

Завчасно ознайомтесь із правилами

В цілому, гра в лотерею доволі проста та зрозуміла. Щоб стати гравцем, потрібно:

  1. Купити лотерейний білет.
  2. Заповнити його, вказавши потрібну кількість номерів на ігровому полі.
  3. Дочекатись трансляції та перевірити результати.

Втім, краще завчасно ознайомитись з усіма деталями: розміром головного призу, правилами отримання виграшу тощо.


Грайте кількома білетами

Важливою перевагою лотерей є те, що білети для участі в грі коштують дешево: від трьох і до 20 грн. До того ж компанії ніяк не обмежують гравців у кількості ігрових бланків, які ті будуть заповнювати. Тобто ви можете купляти відразу 10 чи навіть більше лотерейних білетів. Головне – на кожному з них зазначати різну комбінацію.

Однак краще обирати не просто різну комбінацію, а визначену за різними стратегіями. Десь – щасливі номери, десь – випадкові числа, які, наприклад, трапились вам по дорозі, а десь – статистично популярні номери.

Також ви можете довіритись випадку. На сайті української національної лотереї є можливість автоматичного заповнення бланків. Потрібно буде просто купити лотерейний білет і натиснути на автозаповнення. Система сама зазначить усі номери. 

Не варто хвилюватись – програма використовує абсолютно випадкові числа. Ніяке шахраювання тут не можливе. Тим паче безпосередньо під час розіграшу джекпоту в залі присутні представники наглядової комісії. Вони ретельно стежать за дотриманням усіх правил, що робить саму гру максимально чесною та прозорою.