Новини | Я НА ВОЛІ Є: ALYOSHA презентувала нову роботу та розповіла про власні інсайти

Я НА ВОЛІ Є: ALYOSHA презентувала нову роботу та розповіла про власні інсайти

Співачка ALYOSHA представила трек “Я НА ВОЛІ Є”, слова до якого написала 23 роки тому. За словами артистки, це друга за рахунком пісня, яку вона написала за час свого творчого шляху. В юнацькі роки вона назвала її “Бажання”. Текст відображає її усвідомлення, що людина створює всесвіт навколо себе за покликом власних бажань, які народжуються в серці . Вони і є невидимою рушійною силою, яка мотивує розвиватися і рухатися по життю.

Історія пісні продовжилася в 2020 році, коли ALYOSHA почала працювати над новим альбомом разом з Владом Дарвіном та Андрієм Тропешко. Вони надали пісні нової форми, а співачка допрацювала текст та сфокусувала увагу на словах “я на волі є”.



“Слова в приспіві “я на волі є”  —  найчіткіше відображають зміст пісні.  Всі бажання ми часто чимось “прикриваємо” і вони так і залишаються мріями. Тому, щоб їх реалізувати, першочергово треба звільнитися від усіх рамок, в які ми самі себе ставимо. У вільної людини  —  вільні думки. Вона починає усвідомлювати сенс світу, життя, любові та всіх проявів людяності. А це саме, цього прагнуть всі українці”,  —  коментує співачка.  —  Сподіваюся, що в часи, коли велика українська нація та народ прагнуть розвиватися, йти далі в щасливе майбутнє, сенс пісні буде зрозумілий як ніколи”.

Максим Сиволап додав і своєї творчості, зробив зведення та мастеринг композиції. “Я НА ВОЛІ Є” увійде в шостий студійний альбом артистки.

Нагадаємо, 9 травня ALYOSHA повернеться на сцену “Євробачення”. Співачка виступить в інтервал акті першого півфіналу конкурсу. В дуеті зі співачкою Ребеккою Фергюсон вона заспіває хіт “Ordinary World” британського поп-рок гурту Duran Duran. Над перформансом працюють креативний директор від України на “Євробачення 2023” Герман Ненов в колаборації з Freckled Sky, TRI.Direction, BBC Studios та UA:PBC. Номер буде присвячений вимушеним переселенцям.