Новини | Хітмейкер VOLKANOV представив весняну премʼєру “Тюльпани”

Хітмейкер VOLKANOV представив весняну премʼєру “Тюльпани”

Молодий  український хітмейкер  VOLKANOV, який вразив своїм талантом Андрія Данилко на шоу X-Factor (9 сезон), сьогодні представляє нову музичну премʼєру «Тюльпани». 

«Любов, квіти і почуття! Це все що нам треба! Білі тюльпани  - це справжній символ весни,  чистої і безтурботної любові!», -  про це і співає в своєму новому релізі VOLKANOV.

Діма Волканов розпочав свій творчий шлях з телешоу X-Factor (9 сезон). Там, хлопець потрапив в команду до Андрія Данилка, який й розгледів великий потенціал та талант хлопця. Після завершення шоу, Діма в статусі супер-фіналіста отримав запрошення працювати в колективі Вєрки Сердючки. 

Справжня популярність VOLKANOVA прийшла у 2023-му, де він показує себе в досить незвичному жанрі для молоді – шансон. За словами співака, він з дитинства обожнював цей жанр. Змалечку співав шансон на місцевих весіллях, де його дідусь був музикантом. І ця звичка лишилася. 

«У цьому жанрі почуваю себе вільно і щиро, не роблю це навмисно, а так пишу, бо так відчуваю! Не бачу нічого поганого в музиці, яка торкається слухача», – відмічає Дмитро.

Зараз 22-річний артист активно займається власною творчістю, сам пише музику та тексти до своїх пісень. Крім того, він активно гастролює містами України, а його кліпи збирають мільйонні перегляди.

Найпопулярніший трек артиста – «Тебе знайшов», який набрав більше 9000000 переглядів на YouTube. Також серед пісень VOLKANOVA такі відомі хіти, як «Намалюю», «Тебе знайшов», «Пиши мені», «Як моя любов» та інші.

Соцмережі артиста: 

https://www.instagram.com/dimavolkanov/

https://www.tiktok.com/@volkanov