Новини | Вперше в історії гурту: БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вирушили в акустичний тур Україною з новою ексклюзивною програмою.

Вперше в історії гурту: БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вирушили в акустичний тур Україною з новою ексклюзивною програмою.

16 музикантів на сцені, свічки і особлива атмосфера в Оперних театрах найбільших міст України.

1 та 2 квітня БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ зіграли 2 аншлагові благодійні концерти у Львівській Національній Опері в рамках ексклюзивного акустичного туру, який охоплює всього 5 міст. 

У програмі виступу були найкращі хіти: «Без неї ніяк», «ДИМ», «Весь світ», «Зорі запалали», «Вільні люди» – у новому звучанні.

Також ексклюзивно для слухачів акустичних концертів гурт зіграв пісні, які вже роками не виконувались наживо – «Най би вже весна» та «До небес». 

Надзвичайно потужна атмосфера панувала у залі, коли на завершення концерту тисячна зала в унісон заспівала гімн України разом з усією командою гурту.


З початку повномасштабного вторгнення БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ дають виключно благодійні концерти, і ці - не виключення. Лише завдяки аукціонам на двох концертах у Львові, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вдалось закумулювати 253 000 грн на допомогу Збройним Силам України.

Ексклюзивні акустичні концерти БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ також відбудуться у Івано-Франківську (04.04), Києві (11 та 12.04), Одесі (23.04)  та Дніпрі (26 та 27.04). 

Оскільки охочих почути акустичну програму виявилось надзвичайно багато, гурт оголосив додаткові концерти у Києві (11 квітня) та Дніпрі (26 квітня). Проте й на них квитків залишилось обмаль. Концерт у Івано-Франківську та у Дніпрі – sold out!

«Куплений вами квиток на концерт гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це донат для українських військових, а тим самим – внесок у нашу перемогу. Більшу частину цих коштів ми витратимо на закупівлю дронів та автомобілів для ЗСУ. Немає іншого шляху у нас з вами, як шлях до Перемоги. І саме зараз, весь український народ, та в першу чергу – Збройні Сили України, рухають нашу Країну до цієї неминучої, української Перемоги», – Сергій Танчинець.

Актуальний графік та квитки: www.bezobmezhen.com