Новини | «Вона була набагато старша за мене»: співак Ostrovskyi випустив відео на пісню «Вода» про перші божевільні стосунки

«Вона була набагато старша за мене»: співак Ostrovskyi випустив відео на пісню «Вода» про перші божевільні стосунки

Український співак Ostrovskyi презентує кліп на пісню «Вода», в якій розповідає про своє перше нездорове кохання, коли його спокусила жінка, яка була набагато старша за нього. За словами артиста, це були важкі стосунки на відстані, бо вона жила в Лондоні з дитиною, а він в Києві сам.

- Ми познайомились у нічному клубі та після цього почали дуже багато спілкуватися. Я закохався до непритомності. Зовсім скоро вона поїхала до Англії і я дуже сильно через це страждав.

Якось вона приїхала до Києва, ми зняли номер у готелі та провели разом приголомшливу ніч. Я дуже яскраво пам'ятаю момент, коли ми приймали разом душ і по її волоссю стікала вода - це було настільки красиво, що я й досі чітко пам'ятаю кожну мить того вечора. Так я написав перші рядки приспіву "По тобі так стікає вода, по волоссю і губам – це анріал". А потім вона від мене поїхала знов. І вже назавжди, - згадує співак.

Ostrovskyi розповідає, що це був дуже важкий для нього період тривалістю у два роки безперервних страждань. Зараз артист розуміє, що це було його перше справжнє кохання, яке врешті-решт дуже сильно на нього вплинуло. Навіть зізнається, що всі подальші романи в нього були з жінками набагато старшими за нього. 


Ostrovskyi про пісню:

- У цю пісню я вклав усі ті свої емоції, які пережив тоді, щоб більше про них не думати, щоб нарешті відпустило. Я впевнений, що у кожної людини перше кохання було болюче, адже в юності ми сприймаємо все в максимально яскравих фарбах. Завершення перших відносин дуже ранить, але й запам'ятовується назавжди. Вже зараз, через роки, цей період життя я згадую не як про щось погане, а навпаки – спогади кайфові. Це був дуже яскравий розділ у книзі мого життя і я його нарешті закрив.

Ostrovskyi про кліп:

- В кліпі показана історія наших божевільних стосунків. Все так само, як це було у нас з нею - і книгарня, і готельний номер - ми й справді були настільки захоплені один одним, що особливо і не ховалися.