Новини | Voices Are Rising - це перша пісня нашого першого англомовного альбому

Voices Are Rising - це перша пісня нашого першого англомовного альбому

22 березня 2024р. Океан Ельзи представили пісню під назвою «Voices Are Rising», що увійде до їх першого англомовного альбому, який планується до випуску у співпраці з одним із лідерів світової музичної індустрії компанією Warner Music.

Неодноразово визнаний слухачами, як улюблений гурт країни, пісні якого за 30 років творчості стали саундтреками життя поколінь українців, Океан Ельзи прийняв рішення вперше у своїй історії випустити англомовний альбом. 

Ми будемо працювати над тим, аби музичний голос України звучав гучно і його чули в світі”, - зазначили у гурті.

Прем’єрним синглом альбому стала пісня під назвою «Voices Are Rising».

Ця пісня про внутрішню енергію людини. Вона є в кожному з нас і завдання полягає у тому, щоб у часи викликів, проблем та складних життєвих ситуацій вміти використовувати цю енергію. “Це важлива навичка, яку я намагаюсь застосувати щоразу, коли стикаюсь з труднощами. Дуже актуальна пісня для мене і, впевнений, мільйонів людей у ці часи", - говорить Святослав Вакарчук, лідер та вокаліст Океану Ельзи


Починаючись з м'якого, мелодійного куплету, пісня швидко розгортається в активний приспів ніби розкриваючи реальну силу енергії, яку ми маємо віднайти в середині самих себе. 

Співпрацюючи з західними продюсерами, українські музиканти готуються випустити альбом пісень, які, попри все, залишатимуться вірними їхньому фірмовому звучанню і водночас охоплять ширшу аудиторію. 

Фабіан Дребес, співпрезидент Warner Music Central Europe: "Я радий вітати Океан Ельзи у складі Warner Music Central Europe. Гурт за багато років підкорив аудиторію в Європі, а тепер і решта світу закохається в їхнє звучання. Я чув музику з майбутнього альбому ОЕ і можу сказати, що на рок-фанів чекає справжнє свято".

Окрім майбутнього англомовного альбому, у "Океан Ельзи" цей рік буде вкрай активним. У планах випуск 10-го українського альбому (попередній “Без меж” було випущено у 2016 році), продовження благодійного туру Help for Ukraine країнами світу, а також відзначення 30-річчя ОЕ, “не святкування”, - як підкреслюють в гурті - “бо всі святкування будуть вже після Перемоги”.