Новини | Відома ведуча Оксана Орда про CHARITY GALA DINNER

Відома ведуча Оксана Орда про CHARITY GALA DINNER

Яскрава та неймовірно жіночна ведуча телеканалу FASHIONTV UA, Оксана Орда вже рік відвідує різноманітні заходи на підтримку нашого народу. Журналістка та талановита інтерв’юєрка, яка не тільки задає “гострі питання”, але і розповсюджує потрібну інформацію про мистецький фронт. 

“Вважаю своєю місією бути частиною таких заходів. Я щаслива, що маю змогу брати інтерв’ю у наших неймовірних зірок, які так віддано працюють на мистецькому фронті” - поділилась Оксана Орда.

Днями телеведуча завітала на Charity Gala Dinner у Fairmont Grand Hotel Kyiv, який організували BIG MONEY UNIVERSITY та Royal Charity. Захід на якому було зібрано більш ніж 1 000 000 гривень для побудови модульного містечка постраждалим від війни в Україні.

“Не могла не підтримати важливу місію, яку організували BIG MONEY UNIVERSITY. Захід, який неодмінно допоможе багатьом українцям, які постраждали від війни, у найважливішому, знову відчути себе вдома. Була дуже рада зустрітися зі своїми зірковими колегами: Мішою Романовою, з талановитими TVORCHI та з багатьма іншими. Гуртуймося і разом до перемоги!” - поділилась Оксана Орда.

На заході були присутні зіркові гості: MONATIK, гурт KAZKA, TVORCHI, Оля Цибульська, Міша Романова, Володимир Остапчук, Аня Алхім, Анатолій Анатоліч та багато інших, які підтримали івент своєю творчістю.

Ексклюзивне інтерв’ю від телеведучої Оксани Орди (FASHIONTV UA): https://www.fashiontv.ua/video/event/charity-gala-dinner-big-money-in-fairmont-by-oksana-orda/