Вдихаючи нове життя в трек, зберігаючи його оригінальний дух і чарівність

Вдихаючи нове життя в трек, зберігаючи його оригінальний дух і чарівність

Korolova, дует знайшов унікальний стиль для такої культурно багатої пісні водночас захоплюючим і складним, поєднуючи традиційні елементи з сучасними електронними ритмами. Нова версія підкреслює унікальну інтерпретацію Korolova, вдихає нове життя в трек, зберігаючи його оригінальний дух і чарівність. Результатом є захоплюючий ф’южн, який віддає данину своїм корінням і водночас розширює межі свого жанру.

Про Korolova


Родом з України, Korolova є світовою сенсацією в мелодійному хаусі та техно. Протягом одного року вона дала понад 100 виступів у 40 країнах, захопивши аудиторію особисто та в Інтернеті понад 100 мільйонами переглядів на YouTube і зібравши приголомшливі 70 мільйонів прослуховувань на Spotify.

Її мелодійні шедеври знайшли домівки у таких поважних лейблів, як Ultra Records, Armada, AFTR:HRS, Get Physical Music. Вона є засновницею її лейблу Captive Soul. Вона грала на головній сцені Tomorrowland та EDC у Лас-Вегасі та співпрацює з кращими студіями звукозапису, такими як Tomorrowland Music, Insomniac і Anjunabeats. Вона також отримала підтримку від таких легенд електронної музики, як David Guetta, Armin Van Buuren, Above & Beyond та багатьох інших.

https://www.instagram.com/korolova.dj/

https://www.facebook.com/korolova.dj/

https://www.tiktok.com/@korolova.dj

https://soundcloud.com/korolovadj

Про Rokston

22-річний німецький продюсер, ді-джей і автор пісень Еміль Фогель наразі є одним із найперспективніших артистів електронної музики. Під своїм псевдонімом ROKSTON він розвиває власне особливе фірмове звучання, яке відомі імена на сцені вже стали великими фанатами: Корольова, Аргі та ARTBAT вже є серед його прихильників і почали з ним працювати.

Крім того, як частина амстердамського та берлінського дуету AVALAN ROKSTON, Еміль зараз збирає десятки тисяч підписників у різних соціальних мережах.

https://www.instagram.com/rokston__/

Про Go_A

Український електро-фолк-гурт Go_A здобув величезне визнання на пісенному конкурсі Євробачення-2021 після того, як зайняв 5-е місце у гранд-фіналі, однак громадське телеголосування поставило їх на 2-е місце. Гурт активно гастролює по всьому світу з 2021 року та став досить відомим у Європі та Великобританії завдяки своїм захоплюючим виступам на великих фестивалях, таких як Glastonbury, PinkPop, Pukkelpop, AppelPop, PohodaFest, Europavox та багатьох інших.

Go_A був одним із перших гуртів, який отримав міжнародне визнання, виступаючи на сцені Євробачення рідною українською мовою. Феномен музики Go_A в тому, що вона зачаровує кожного слухача, незалежно від мовного бар’єру. Вони дебютували зі своїм синглом на Євробаченні «ШУМ», який увійшов до Billboard Global 200 на 158 місці, зробивши це першою піснею виконавця з України, а також першою україномовною піснею, яка потрапила до світових чартів. «SHUM» став міжнародним феноменом із понад 100 000 000 трансляцій по всьому світу, ставши 17-м треком Євробачення, який досяг цієї позначки, і 5-м неангломовним треком у топі. Наприкінці 2021 року GO_A здобув нагороду Євробачення в категорії «Найінноваційніша сценічна постановка» та переміг на Vision Music Awards від Wiwibloggs у двох номінаціях: «Найбільш запам’яталася постановка» та «Найкраще використання реквізиту»!

Їхній виступ на Glastonbury John Peel Stage наступного року був визнаний The Guardian одним із «Найкращих виконавців, яких не можна пропустити на Glastonbury 2022», поряд із такими легендарними іменами, як Пол Маккартні, Кендрік Ламар і Сем Фендер. Їхній захоплюючий виступ на PinkPop цього року приніс їм місце в ТОП-3 найкращих виступів на фестивалі, отримавши високу оцінку від критиків. Гурт також неодноразово їздив до Канади, щоб захопити публіку в різних містах.

У 2023 році Go_A провели свій найдовший тур, Ukrainian Magic Tour, який охоплював 23 різні країни та включав приблизно 40 хвилюючих шоу у Великобританії, Скандинавії, на Балканах, у Грузії та Туреччині. Серед цих концертів було кілька важливих дат – розпроданий концерт у легендарному клубі Paradiso в Амстердамі для понад 1500 відвідувачів, шоу в культовому Indigo в O2 у Лондоні, Nalen у Стокгольмі та Roxy у Празі, а також ще кілька розпроданих концертів. концерти в Дубліні та Парижі.

Виступи Go_A ідеально поєднують традиційні музичні інструменти та перкусію з сучасними аранжуваннями. Кожен виступ пронизаний українським народним фольклором, завдяки автентичному, але фольклорному стилю співу Катерини, традиційним музичним інструментам, перкусії та електронному звучанню.

https://www.instagram.com/go_a_band/

https://www.tiktok.com/@go_a_ukraine

Про Monokate

Monokate — сценічний псевдонім Катерини Павленко, української співачки, фольклористки, автора пісень, солістки електро-фолк гурту Go_A, який представляв Україну на пісенному конкурсі Євробачення 2020 та 2021 років. У складі гурту творчість Катерини переплітається з українським фольклором, використовує народну техніку співу та звук. Гурт популяризував використання фольклорних мотивів серед багатьох сучасних українських митців.

Проект «Monokate» — особистий проект Катерини, в якому вона виражає особисті, глибокі емоції через музику та поезію, показує свій внутрішній діалог із собою та іншими людьми. Багато пісень Монокате є біографічними. За допомогою музики співачка розповідає свою історію, але зачіпає теми, близькі багатьом людям. Творчість Монокате про кохання, розчарування, надію, дружбу, людей і свободу.

https://www.instagram.com/monokatee/

About Tomorrowland Music

Tomorrowland розширив родину власним музичним лейблом: Tomorrowland Music. Tomorrowland Music — це спеціалізований музичний підрозділ у Tomorrowland, який тісно співпрацює як з артистами, так і з лейблами, підтримуючи їх у всіх їхніх записах і випусках.

Tomorrowland Music співпрацює з Virgin Distribution і Virgin Records. Будучи частиною Universal Music Group, Virgin протягом багатьох років є одним із лідерів галузі дистрибуції музики та незалежних звукозаписних лейблів. Tomorrowland Music дуже рада тісній співпраці з Virgin і сподівається разом вивести лейбл на вищий рівень.

Слідкуйте за зірковою лінійкою відомих виконавців різного рівня, які не можуть дочекатися, щоб випустити свою музику на Tomorrowland Music, що охоплює безліч жанрів.

More information: https://www.tomorrowland-music.com
Instagram: https://tomorrow.land/Music-IG
Facebook: https://tomorrow.land/Music-FB
Twitter: https://tomorrow.land/Music-Twitter