Новини | Український гурт Ziferblat презентував пісню про дім, яку вже 3 лютого виконає наживо у фіналі Нацвідбору

Український гурт Ziferblat презентував пісню про дім, яку вже 3 лютого виконає наживо у фіналі Нацвідбору

Place I Call Home — конкурсна пісня молодого гурту Ziferblat, що вже цього року може представити Україну на Євробаченні. Це історія про відчуття дому, яке ми всі так щемливо бережемо. Чесна розповідь соліста Даниїла, гітариста Валентина та барабанщика Федора про пошук власних опор у житті. Трек, що поєднав інтелігентну рок-музику, власний стиль та почуття, що відгукуються сьогодні кожному українцю. Place I Call Home — робота Ziferblat про місце, що завжди в серці. 

«Ми обрали тему розлуки з домом, адже точно знаємо, як багато українців були вимушені покинути власні оселі або назавжди втратили їх. Наші близькі останні два роки живуть за кордоном і, звісно ж, сумують. Тож кожен з нас розуміє, наскільки важливим і фундаментальним є відчуття рідного дому. Навіть якщо ви зараз десь дуже далеко. Просто пам‘ятайте, що дім — це місце, що завжди в серці. 


На Нацвідборі ми хочемо показати глядачеві не просто сучасну пісню, яка, сподіваємось, буде жити своїм життям ще довгі-довгі роки, але і власний стиль, наш специфічний музичний світ, під назвою Ziferblat, та історію, що об’єднує», — розповідають учасники гурту.

Ziferblat — молодий український гурт, заснований братами-близнюками Даниїлом і Валентином Лещинськими та Федором Ходаковим. З моменту виходу дебютного альбому у 2023 році, музиканти отримали високі оцінки музичного ком’юніті та стали переможцями у категорії «Найкращі нові імена альтернативної музики» Незалежної української премії «Музвар». А восени гурт був номінований аж у трьох категоріях Megogo — «Альтернативний Інді-артист року/-ка року», «Кліп року» та «Альбом року».