Новини | Український виконавець із символічною назвою YellOhBlue заспівав про Музу

Український виконавець із символічною назвою YellOhBlue заспівав про Музу

Український виконавець із символічною назвою YellOhBlue - презентує трек “Муза” в стилі позавуличної романтики або як каже сам артист, в стилі поп-порн. “Муза” - це про залежність від людини не просто за допомогою кохання, а за рахунок творчості, бо в тебе з’являється Муза, серце твого натхнення. Поки вона поруч - ти митець і тобі страшно уявити, що може статись коли вона перестане для тебе існувати. Пісня - це емоція, яку розкриває для себе слухач. Часом митець і сам не знаєж, що він хоче донести, він просто вижимає свої думки в пісню, а розкривати сенси, меседжі та мотиви - це задача поцінувачів музики.

“Пісня Муза - це як бомбочка для ванни. Вона проникає у чисті та прозорі вуха і голови слухачів та починає там вирувати і каламутити воду, робити її кольоровою, ароматною і робити приватне свято душі та тіла. Для мене ця пісня - це всім дуже звичний звук та незвичний я в цьому звуці! Я пишу тексти пісень як міні сценарії, жодна моя пісня не писалась довше ніж 2.5 години. Якщо я пишу довше, значить не йде, значить не мій мотив, не моя пісня! Під час написання Музи, я вирішив відкрити ту саму частину мозку та душі, яка відповідає за святкового Єгора, я уявив, що я Вовк з Уолл-Стріт, розкрив себе в стилі Диско! Пісня була написана ще на Осокорках в довоєнному Києві, на карантині, а записана в окупованому Севастополі перед Новим роком і мала вийти 8 березня минулого року. З моменту мелодії до готової пісні пройшло 17-20 годин, плюс пару годин на написання тексту. Все швидко, якісно на емоційному пориві та хімії.”, - говорить YellOhBlue.



Ця пісня відрізняється відсутністю гітарної партіїі. В основі лежать диско ритми, сінті-поп мелодії, електронний звук. Абсолютно новий виклик для YellOhBlue, так як зараз, він не звучав ще ніколи. До того артист пробував себе в різних жанрах, таких як: реп, хіп-хоп, Funk, а зараз досліджує та пробує себе в жанрах soul, blues, jazz. 

Як каже сам виконавець: “Поки я кондитер без фірмового тістечка, роблю якісно, смачно і по черзі, трек за треком. Закохався в музику несвідомо. Я пробував малювати, знімати відео, відчував, що це цікаво, але не моє, а потім написав вірш. Згодом цей вірш був покладений на ноти, потім багато спроб знайти в собі музикальність, викарбувати письменницькі навички і через 5 років перед нами є Єгор, YellOhBlue - незалежний український артист.”