Новини | Український співак Нікіта Кісельов презентував нову чуттєву пісню «Квартира 156»

Український співак Нікіта Кісельов презентував  нову чуттєву пісню «Квартира 156»

Найромантичніший співак та композитор Нікіта Кісельов презентував нову чуттєву пісню «Квартира 156», яка є щирим зізнанням про власні почуття артиста. Пісня нагадує, що найкращі почуття народжуються, коли ми дозволяємо собі бути відкритими, вразливими та вільними у своєму коханні.

Пісня «Квартира 156» про квартиру, де народжується та розквітає неповторне кохання, а також про людей, що віддано живуть у цьому почутті, не обмежуючи себе страхами чи сумнівами. Про любов, що лунає з квартири 156, яка виходить далеко за межі кімнат, об'єднуючи два люблячих серця у неповторному танці кохання, щастя та душевного спокою. 

«Якщо ти готовий до почуттів, готовий бути коханим чи кохати, нехай серце буде відкритим, і не треба давати страхам перешкоджати цьому. Ця пісня має особливе значення для мене, тому що в ній відверто розповідаю про своє кохання. Раніше я ніколи не ділився своїм особистим життям публічно у соцмережах або на інтерв'ю, але тепер я вирішив розповідати свою історію та ділитись особистими почуттями у своїх піснях», – поділився Нікіта Кісельов 

Пісня «Квартира 156» стане мелодійним напутнім вітром у нашому житті, що говорить: "Не бійся – кохай, живи, радій і даруй свої емоції світу!".  Послухати композицію можна на всіх музичних платформах.