Новини | Український співак ANDRUX презентує пісню та кліп “Мама”, яка занурює у теплі спогади дитинства

Український співак ANDRUX презентує пісню та кліп “Мама”, яка занурює у теплі спогади дитинства

Український співак із сонячного Сан-Франциско ANDRUX презентував нову дуже щиру пісню та кліп “Мама”, в ній розповідається про світлі, щасливі та безтурботні миті дитинства під крилом найріднішої людини – мами. Пісня написана під спогадами днів, прожитими в радості, наповненими сміхом, нескінченними пригодами та материнською любов'ю, та під емоціями, які варто плекати до останнього подиху. 

Прем’єра нової роботи стала частиною подарунка до дня народження мами виконавця. В день прем’єри ANDRUX презентує також кліп, в якому можна вперше побачити маму артиста та їхні спільні кадри з його дитинства. Ця відеоробота створена кадрами із власного життя співака, тому набуває особливої цінності, значення та магії.


“В дитинстві було тепло і добре, там завжди поруч мама, радість і віра, що все попереду, все можливо і немає жодних обмежень. Дуже сумно, що реалії дорослого життя вносять корективи. Ми все надто раціоналізуємо і часто самі своїми страхами чи зневірою підрізаємо собі крила. Саме в такі моменти дуже корисно здійснити подорож в дитинство і нагадати, що все можливо”, – прокоментував прем’єру співак.

Пісня “Мама” про тепло, яке більшість відчували в дитинстві, яке на фоні дорослого життя і вихору подій загубилося або забулося. Послухати композицію можна на всіх музичних платформах.