Новини | Український гурт Bulvar Lu презентував нову пісню та кліп на неї – «Незабутня»

Український гурт Bulvar Lu презентував нову пісню та кліп на неї – «Незабутня»

10 листопада молодий український гурт Bulvar Lu, який у своїй творчості підкреслює особливості солов’їної своєрідності в текстах та музиці, випустив нову пісню «Незабутня» та кліп на неї. Ритмічний трек про нерозділене кохання, без якого життя втрачає сенс.

«Бульвар Лу» – музика про емоції, відчуття, дійсність і майбутнє. Найбільше бажання артистів – визнання української пісні на усій земній кулі, любов і повага до української автентичності. У новій композиції «Незабутня» музиканти оспівують непереборні почуття до недосяжного об’єкту закоханості. Попри трагічність сюжету, пісня сприймається легко, а завдяки іронічній відеороботі, загальне враження від треку виключно позитивне.
«Гадаємо, у кожного в житті була така історія, коли закохувались по самі вуха і здавалося, що життя без цієї людини сіре й безнадійне. І це по-своєму непогано, адже означає, що ваше серце здатне на сильні почуття. Тому ця пісня має відтінок трагікомедії, щоби нагадати – життя триває, і якби там не було, завжди знайдеться місце для посмішки. А «незабутні» люди назавжди залишаться у серці та будуть приємним спогадом про сильні емоції на все життя», – прокоментували музиканти прем’єру.