Новини | Українські Ритми: Макс Барських та DOROFEEVA випустили спільний фіт

Українські Ритми: Макс Барських та DOROFEEVA випустили спільний фіт

Дружба, що народжує творчість і дає поштовх для розвитку нової популярної музики в Україні - саме так можна описати результат співпраці Макса Барських та DOROFEEVA. Без понтів, але з великим бажанням обʼєднуватись задля спільного результату - про це нові «Ритми» виконавців, а ще про флешбеки з минулого, про друзів, про смуток, біль, сльози та лють, що перетворюються у відчайдушній танок, про те, що втрачено, але не забуте.

Макс Барських: «Нам знадобився лише тиждень, аби реалізувати командами ідею та зняти кліп. Це неймовірно шалена  швидкість, яка можлива лише за умови абсолютного єднання. Цю роботу ми з Надею присвячуємо усім друзям, усім українцям, що зараз не з нами. Півтора року ми не збираємося компаніями, півтора року ми не чуємо сміх та звуки радощів наших близьких. Ми поставили на паузу все те, що так щиро і незабутньо гріло наші серця. Наше нове відео про емоційні гойдалки, де музика стає спасінням і енергетичним сплеском» - коментує премʼєру співак.

DOROFEEVA: «Я дуже вдячна Максу за ідею заспівати разом. Дійсно, не розумію, чому в нас досі не було дуету, тому що у нас неймовірне музичне розуміння одне одного й теплі дружні стосунки. Саме тому все вийшло натхненно та легко. Такого творчого заряду й щастя я вже давно не отримувала  – дякую за це Алану і всій команді. Так цінно зараз мати можливість створювати музику в рідній країні та дарувати її людям – якісну, сучасну, стильну, українську. Ми вклали сюди свою душу – сподіваюсь, що всі це відчують, і ця робота знайде відгук у серцях»

Премʼєра найочікуванішого дуету відбулася на офіційному YouTube каналі співака. Новий трек Наді та Макса увійде до нової абсолютно україномовної платівки Барських «Зорепад», вихід якої запланований на 8 вересня. 

Режисером нового відео Наді та Макса став Алан Бадоєв.