Новини | «Україна буде скрізь!»: Максим Бородін випустив новий трек «Чайка»

«Україна буде скрізь!»: Максим Бородін випустив новий трек «Чайка»

Український співак Максим Бородін випустив новий трек «Чайка». Його потужний посил не лише змушує замислитися, а й зігріває душу, додаючи віри. 

Пісня «Чайка» розповідає про дух України та її захисників, які вже понад 500 днів боронять нашу землю від навали зла. «Чайка» - це голос українських воїнів, який переконує у перемозі добра. Заради власних сімей, заради кожного куточка України, заради кожного з нас. Цей трек - своєрідний символ сили, боротьби та кохання, заради якого ми живемо, яке ми захищаємо.
 
«Ця пісня є подякою кожному воїну. У мене надзвичайно велике бажання, щоб «Чайка» підіймала бойовий дух усім, хто її почує», - зізнається артист.
 
Кліп на пісню, у якому знявся Даніель Салем, яскраво її доповнює. Чотири стихії, які пробуджує співак в ролі коваля, воїн, а також зброя оборони – шаблі. Саме це поєднання і створює образ козака-характерника, який згодом перетворюється у захисника сучасності. Режисером музичної роботи став Максим Сало.
 
Зараз Максим Бородін активно пише нові треки й сподівається на те, що його пісні надихатимуть.
 
«Я певен, що музика є тією силою, яка здатна закликати до дій, підійняти дух, надихнути…» - ділиться співак.
 
Хочемо нагадати, що попередній трек артиста «Якби не ти» очолював рекомендації YouTube протягом трьох місяців. Окрім того завоював серця слухачів не лише на стрімінгових платформах, а й у соцмережах, назбиравши понад 150 тисяч унікальних відео під пісню.