Новини | TUMAZAR презентував трек JULY про екстремальне кохання

TUMAZAR презентував трек JULY про екстремальне кохання

Справжнє екстремальне кохання та емоційні сплески: TUMAZAR презентував трек JULY, який надихає на нові любовні звершення цього літа.

Американські гірки та лавірування з парашутом — таким бачить головний герой треку JULY своє кохання: від шаленої пристрасті до розпачу, від нестримного буревію до повного штилю. За словами самого виконавця, парашут — це та точка опори, яка допомагає знайти нові шляхи, побороти перешкоди та врешті-решт поринути в атмосферу справжніх пригод та романтики. 


«Кохання схоже на стрибок з парашута. Воно може водночас піднести нас до небес та вмить розбити об жорстоку реальність. JULY — це трек про тих, хто ризикнув закохатися без огляду спекотним літом, хто готовий забути про страх невдач та стрибнути в невідомість. Головне — не забути вчасно відкрити парашют…», — розповів TUMAZAR. 

Після попередніх космічних синглів Тумазара трек JULY — про пізнання земних почуттів. Це та пісня, яка вмить підіймає з місця і змушує танцювати, закохуватись, відриватись від землі перед нескінченним любовним польотом. 

Слухайте новий трек TUMAZAR — JULY вже зараз на всіх музичних платформах: