Новини | Товари від бренду Proel - короткий огляд

Товари від бренду Proel - короткий огляд

Італія знаменита на весь світ своїми чарівними містами, прекрасною кухнею, мистецтвом, історією, але і фахівців музичної сфери вона має чим порадувати - наприклад, товарами від компанії https://proel.muzline.ua/uk/. Цей бренд існує вже багато років і спеціалізується на виробництві рішень для студій звукозапису, концертних майданчиків, навчання і таке інше. Вона пропонує широкий асортимент універсальної професійної комунікації, акустичного обладнання, музичних інструментів, аксесуарів для користувачів будь-якого рівня підготовки. Спеціаліст інтернет-магазина Музлайн підготував для нашого матеріалу короткий огляд продукції бренду та її переваг. 

Довгий шлях до успіху

Ще декілька десятиліть тому основу товарного асортименту компанії Proel складала в основному комутація - з'єднувальні спеціалізовані дроти для підключення звукового обладнання та музичних інструментів. Вони вирізнялися високою якістю і надійністю і використовувалися здебільшого для обслуговування серйозних комерційних проектів там, де стабільність роботи та якість звуку відігравали надважливу роль. На сьогоднішній день компанія пропонує перелік стандартних для сучасного обладнання рішень, а також підбір комутації для складних індивідуальних проектів. 

З часом, коли компанія досягла значного успіху, логічним кроком та продовженням її діяльності стало розширення каталогу основних товарів. Асортимент розділилися на три основні категорії: 

  • комутація та аксесуари;
  • акустичне обладнання;
  • музичні інструменти. 

Високого успіху і попиту серед професійної публіки досягли акустичні системи Proel - студійні і концертні монітори, які мають яскраве потужне та індивідуальне звучання, над яким працювали найкращі інженери бренду. Не останнє місце по популярності зайняли і мікшерні консолі - компактні та супер функціональні девайси для управління звуком на концертному майданчику або в студії звукозапису. 

Найяскравіший представник третьої категорії товарів цифрові піаніно Proel - чудова альтернатива продукція з Японії та Кореї. 

Особливості якості

Якість фірмової продукції італійського бренду Proel - тема для окремої розмови. Свого часу компанія пішла проти мейнстріму і вирішила не переносити свої виробничі потужності до Китаю аби здешевити всі процеси, збільшити об'єми і швидкість виробництва. Натомість вона залишила все в Італії, де можливості контролю якості залишилися більш високими, а керують процесами досвідчені європейські спеціалісти.

Завдяки цьому компанія сформувала дуже високі стандарти якості, збалансовані об'єми продукції, що випускається з заводів щорічно, а також, що дуже важливо, встановила реалістичні і доволі прийнятні ціни на більшість товарів. На думку фахівців інтернет-магазину Muzline, саме такий підхід дозволив компанії зайняти місце, яке вона обіймає на європейському та глобальному ринку звукового обладнання.