Новини | ТОП покупок на Чорну П’ятницю для автомобілістів

ТОП покупок на Чорну П’ятницю для автомобілістів

ТОП покупок на Чорну П’ятницю для автомобілістів

Чорна П’ятниця — чудова можливість для автомобілістів порадувати себе покупками з суттєвими знижками. Більшість магазинів, де є автотовари, долучається до найбільшого розпродажу року та знижує ціни. У цій статті розповідаємо, що купувати для автомобіля найвигідніше. Ця підбірка стане Вам справді корисною!

Косметика та побутова хімія для автомобіля

Під час Black Friday чималі знижки магазини надають на засоби для догляду за автомобілем. Періодично їх потребують усі власники автівок, тож чому б не зробити невеликий запас необхідних дрібниць? Зверніть увагу на такі товари:

  • поліролі;
  • засоби для усунення плям;
  • мийні засоби для скла;
  • незамерзайки тощо.

Якщо шукаєте новий аромат для салону, то рекомендуємо придбати 2–3 якісні аромадифузори, які зазвичай коштують доволі дорого. Надавайте переваги ненав’язливим, нерізким ароматам, вони зроблять перебування у салоні комфортним.

Автомобільний плед-подушка

Справжній мастхев для родинних поїздок, зокрема, з дітьми. Плед-подушку можна використовувати двома способами, залежно від ситуації. Якщо ви потрапите у непередбачувану ситуацію (закінчилося паливо, сталося поламання тощо) під час поїздки, цей виріб дуже виручить.

Чохли та накидки для сидінь


Красиві та практичні чохли — чудовий спосіб захистити ваші сидіння від засмічення, проривів тканини чи пошкоджень шкіри. Цікавий варіант на холодну пору року — чохли з підігрівом, які забезпечать водію та пасажирам відчуття комфорту. Вони позбавляють від потреби постійно вмикати двигун для прогрівання автівки. Дуже корисна покупка, а з врахуванням знижок на Black Friday, ще й вигідна.

Килимки

Килимки — те, без чого в салоні автівки зовсім не обійтися, адже вони продовжують життя покриттю. Килимки захищають від слідів снігу, льоду, багнюки, вологи, які потрапляють до салону на взутті. До того ж вони дуже виручать, адже килимки легко мити чи прати.

Автолампи

Якісні автолампи коштують немало і є дуже важливими для повноцінного функціонування автівки, безпеки водія та пасажирів. Тому якщо ви хочете змінити освітлення, чому б не зробити це під час Чорної П’ятниці?

Паркувальні системи


Парктроніки та камери заднього виду вбудовані у багатьох автівках із заводу. Але якщо на вашій машині їх немає, радимо поміркувати про встановлення, тим більш, що чимало магазинів пропонують суттєві знижки на Black Friday. Парктроніки зменшують ризики зіштовхнутися з іншою машиною під час паркування. А у період Чорної П’ятниці знижки на них можуть сягати до 50 %. Якщо ви довго планували цю покупку, але вагалися через високі ціни, настав саме той час, коли можна переступити через власні сумніви.

Автоакустика

Звісно, акустичні системи не є покупками першої необхідності, але погодьтеся, надзвичайно приємно знаходитися в автівці, де звучить якісний звук. Окремі продавці знижують вартість магнітол на 50–60 %, тож можна придбати дійсно якісну модель, яка даруватиме гарний настрій під час поїздок.

Автокомпресори

Цей пристрій знадобиться, навіть якщо ви не їздите на великі відстані. Перед виїздом з гаража чи паркування виникає потреба час від часу підкачати колеса. Маючи автокомпресор, зникне потреба періодично відвідувати шиномонтаж та стояти у чергах. Якщо ж дальні поїздки є для вас буденністю, то без цього пристрою у дорозі не обійтися.

Шини


Враховуючи вартість гуми, особливо хорошої, знижки на Чорну П’ятницю — це майже ідеальний момент, щоб перевзути всю машину з мінімальними вкладеннями. В середньому, знижки на шини можуть сягати до 40 % та більше.

Диски

Їх купувати під час Чорної П’ятниці не менш вигідно, ніж шини. Можна знайти хороші позиції за досить прийнятною ціною та купити диски, які гарантовано прикрасять вигляд вашого автомобіля. Економія може сягати до 60 % за диск.

Сподіваємося, поради були корисними і бажаємо вам вдалих автомобільних покупок під час Black Friday!