Новини | Тепер українською: молодий гурт SESTRA потужно переспівали популярний хіт Тіни Кароль

Тепер українською: молодий гурт SESTRA потужно переспівали популярний хіт Тіни Кароль

Чуттєве виконання легендарного хіта Тіни Кароль «Жизнь продолжается» від гурту SESTRA, ще до офіційного виходу у світ, набрало мільйони прослуховувань у соц. мережах (https://vm.tiktok.com/ZM6dUobNg/ )

Світ почув нове, унікальне звучання, яке вдалось отримати за допомогою саксофона та нового аранжування.

«Ми побачили інтерв'ю, де Тіна дає згоду на переклад її пісень молодим артистам і одразу ж вирішили перекласти саме цю пісню, тому що вона надзвичайно чуттєва. Ми відчули, що зможемо це зробити найкраще. Здається, у нас вийшло», – діляться дівчата.

Вдалось не тільки зробити україномовну версію хіта, а й відзняти ніжний та чуттєвий кліп на пісню. Символом легкості та того, що життя продовжується після будь-яких труднощів - є живі метелики, які супроводжують дівчат протягом усього кліпу. 


Тіна Кароль давно допомагає молодим українським артистам, запровадивши проєкт "Молода кров", місією якого вбачає підтримку молодих виконавців та поповнення музичного каталогу українською музикою. Вона дає можливість обирати та перекладати свої знамениті композиції українською.

Тепер приспів відомої пісні звучить так: "Ти літаєш високо, ти відчув її тепло. І забувши все святе, ти розбиваєшся...".

 «Ця пісня висловлює ідею того, що навіть у найгірших життєвих обставинах, коли здається, що все втрачено – життя продовжується! І це як ніколи актуально, враховуючи наше сьогодення», – говорить вокалістка Інесса.

Дует SESTRA розчулює своїх слухачів мелодіями, які звучать серцем. Дівчата залишають неймовірні враження після кожного виступу: Аліна надає кожному звуку особливий колорит та глибину за допомогою саксофона, і разом з вокалісткою Інесою вони створюють унікальні музичні композиції, які хочеться слухати знову і знову.