Новини | СВІТОВА ПОП-СУПЕРЗІРКА DUA LIPA ВИПУСТИЛА НОВИЙ СИНГЛ “HOUDINI”

СВІТОВА ПОП-СУПЕРЗІРКА DUA LIPA ВИПУСТИЛА НОВИЙ СИНГЛ “HOUDINI”

Сьогодні світова суперзірка Дуа Ліпа повернулася з «Houdini» — довгоочікуваним треком, який відкриває нову главу після її розгромного альбому Future Nostalgia 2020 року. Трек вийшов сьогодні разом із офіційним кліпом, який ви можете переглянути тут

«Houdini» відкриває тред розповіді, який прокладає свій шлях через майбутній проект Дуа. Дуа зазначає, що «Houdini» «втілює відчуття 4 години ранку, коли ніч наближається до кінця, і ви трохи спітніли, але не хочете, щоби вечірка закінчувалася». Офіційне музичне відео, зняте Ману Коссу разом з оператором Андре Чеметоффом, показує, як Дуа після репетиції в танцювальному залі переглядає свою хореографію під люмінесцентним світлом. Світло відбивається в дзеркалах кімнати, створюючи оптичну ілюзію, коли енергія починає зростати.

“Цей трек представляє найбільш світлі та свободолюбиві частини моєї самотності”, — каже Дуа. “«Houdini» дуже зухвалий, адже я розмірковую  про те, чи дійсно хтось вартий мого часу, чи я врешті знехтую ним. Ви ніколи не знаєте, куди вас щось може завести, у цьому й полягає краса бути відкритим до всього, що посилає вам на шляху життя. Я з нетерпінням чекаю можливості поділитися цим відчуттям зухвалого блаженства зі своїми шанувальниками”

«Houdini» був написаний Ліпою разом із Керолайн Айлін, Денні Л. Харле, Тобіасом Джессо молодшим і Кевіном Паркером з Tame Impala. Ця група працювала в якості основних співавторів протягом усього проекту, який був спродюсований Паркером і Харле. “Значна частина цього альбому була написана в ті радісні моменти абсолютного хаосу, коли я подорожувала по світу з легкістю та оптимізмом,  незважаючи на результат”, — каже Дуа.