Новини | Світло благодійності у Fairmont: CHARITY QUEEN of UKRAINE 2.0

Світло благодійності у Fairmont: CHARITY QUEEN of UKRAINE 2.0

5 грудня в престижному Fairmont Grand Hotel відбудеться одна з наймасштабніших благодійних подій цієї зими «CHARITY QUEEN of UKRAINE 2.0» організатором якої є ГО «Асоціація Королев України».


Подія матиме 4 основні напрямки:

"CHARITY QUEEN of UKRAINE 2023" – фінал другого українського благодійного жіночого конкурсу, де кожна з 15 учасниць матиме унікальну можливість проявити свою відданість благодійній справі, об'єднуючи ці якості на найвищому рівні. Режисеркою конкурсу стала відома українка Ірина Дюденко.

"CHARITY QUEEN AWARDS" – це волонтерська премія видатних людей, що націлена на визнання й відзнаку тих, хто вкладається у розвиток та процвітання України через благодійні та суспільно корисні ініціативи.

«CHARITY QUEEN AUCTION» - аукціон цінних лотів, що має на меті зібрати кошти в підтримку наших воїнів на передовій, а саме роту ударних безпілотних авіаційних комплексів 68 ОЄБР ім. Олекси Довбуша: квадрокоптери DJI Mavic 3T, прибори нічного бачення та шини автомобільні підвищеної прохідності.

«CHARITY SHOW CONCERT» - виступи нових зірок українського шоубізу: гурт Chico & Qatoshi, переможець 13-го сезону "Голос країни" PTASHKIN, співак Dima PROKOPOV, співачка Polina Dashkova, гурт SESTRA та інші.

Кошти, які будуть зібрані під час цього заходу, направляться на благодійність, зокрема на потреби 68-ї окремої єгерської бригади, підтримуючи наших справжніх героїв та забезпечуючи їхні потреби.

Ведучими церемонії будуть справжні професіонали своєї справи- Андрій Чорновол та Іван Городецький.

Організатори, Ірина Оськіна - голова ГО "Асоціація королев України" та Олена Бринза - співзасновниця ГО «Асоціація Королев України», впевнені, що "CHARITY QUEEN AWARD 2.0" не тільки об'єднає видатних лідерів та створить платформу для нових можливостей та партнерств, а й стане ключовим кроком для подальшого розвитку та впливу благодійності в українському суспільстві. 

Дата: 5 грудня

Час: 16:00

Локація: Fairmont Grand Hotel

Дрес код: Вечірній