СУПЕРЗІРКА ПОЛЬСЬКОЇ ЕЛЕКТРОННОЇ МУЗИКИ ПРЕДСТАВЛЯЄ РЕМІКС НА ХІТ-СИНГЛ МАКСА БАРСЬКИХ "SLAY"

СУПЕРЗІРКА ПОЛЬСЬКОЇ ЕЛЕКТРОННОЇ МУЗИКИ ПРЕДСТАВЛЯЄ  РЕМІКС НА ХІТ-СИНГЛ МАКСА БАРСЬКИХ "SLAY"


[17 травня 2024] – У день великого сольного концерту головного хітмейкера України Макса Барських у Київському Палаці Спорту виходить ремікс на його англомовний хіт-сингл "SLAY" від польської суперзірки електронної музики - діджея та продюсера Skytech.

Поєднавши елементи прогресиву та електрохаусу, Skytech наповнив "SLAY" пульсуючими басовими лініями та електризуючими синтезаторами, створюючи неперевершене поєднання стилів, яке неодмінно зацікавить фанатів даного стилю музики.

Skytech поділився своїми думками щодо реміксу, прокоментувавши: «Ремікс «SLAY» був захоплюючим досвідом. Вокал Макса надзвичайно потужний, його відчуття мелодії і авторський талант вражають. Я хотів доповнити цей трек енергійним та динамічним продакшеном, щоб тримати слухачів в постійному ритмі. Не можу дочекатися, коли наші шанувальники почують пісню в новому звучанні».

Ремікс "SLAY" від Skytech буде доступний на всіх платформах 17 травня 2024 року. Слідкуйте за новинами та готуйтеся до найбільшого танцювального гімну року.