Supernatural: TVORCHI представили новий сингл з майбутнього альбому Planet X

Supernatural: TVORCHI представили новий сингл з майбутнього альбому Planet X

Український гурт TVORCHI представив ще один сингл зі свого майбутнього альбому Planet X, який вийде цієї осені, 23 вересня. Пісня має назву Supernatural та веде у подорож заплутаного кохання. 

Усі треки для нового альбому TVORCHI написали під впливом пережитих емоцій за минулі три роки – особистих трансформацій, подій в країні та світі, коливань у власному житті. Результатом останніх став трек Supernatural, який розповідає про таємну закоханість – коли всередині киплять почуття, хочеться робити божевільні вчинки, але ти приховуєш ці емоції в своєму розумі та тілі. 


- Supernatural – одночасно сумний та радісний трек, в ньому зустрічаються суперечливі емоції. Приспів - це ейфорія, що піднімає настрій, зцілює, а куплети - про легкий сум, який накриває. Так буває, коли закохуєшся, але не впевнений що колись зізнаєшся у своїх почуттях, та сумніваєшся чи вони будуть взаємними, - розповідають TVORCHI.

У віжуалах на новий трек TVORCHI з’явилися у нестандартних образах: Джеффрі з вогняними очима у піщаному светрі та Андрій з білосніжним волоссям. Такі перевтілення обумовлені підготовкою гурту до їхнього нового шоу в Києві на таємній локації, яке відбудеться 5 жовтня та має однойменну з альбомом назву – Planet X. Саме там вперше прозвучать наживо усі треки з нового альбому та хіти артистів. Попереднє велике шоу TVORCHI відбулося у 2021 році на Київському велотреці та отримало нагороду “Краще концертне шоу року”.