Співачка KOLA повернулася до романтичних пісень про кохання, випустивши нову пісню «Цілуй»

Співачка KOLA повернулася до романтичних пісень про кохання,  випустивши нову пісню «Цілуй»

27 червня популярна співачка KOLA, яка підкорює серця слухачів з перших нот своїх пісень, презентувала нову романтичну композицію «Цілуй», яка не лише зачаровує мелодією, але й проникає в саме серденько своїми сенсами.

Нова пісня оспівує найкращі аспекти безумовної любові та сповнена тих найсолодших емоцій, які виникають у закоханої людини, коли вона віддається почуттю всім своїм серцем. Романтична мелодія, створена в неповторному стилі співачки, ніби огортає слухача теплом, заповнюючи його зсередини неоціненим відчуттям затишку та найщирішого щастя.

«Моя нова пісня «Цілуй» це продовження моєї історії кохання та романтики, яку я розповідаю через музику. Дуже важливо, коли любов базується на почуттях, довірі та душевному спокою, який відчувається поряд з коханою людиною. Коли для підтвердження своїх почуттів непотрібні якісь яскраві жести, ти все розумієш та відчуваєш в поцілунках», – коментує співачка. 

«Цілуй» – це справжнє музичне втілення кохання, яке розкривається у найніжніших відтінках і переливається через кожен акорд. Легкість літнього бризу та повітряність мелодії підкреслюють чистоту та неповторність почуттів, що звучать у кожній ноті. 

Ця чарівна пісня стала доступною для прослуховування на всіх музичних платформах, готуючи землю для нових історій KOLA.