Новини | Співачка Rina Ri презентує україномовну версію “Bonnie and Clyde”

Співачка Rina Ri презентує україномовну версію “Bonnie and Clyde”

Rina Ri - успішна модель, володарка багатьох престижних титулів міжнародних та українських конкурсів краси, талановита співачка із власним неповторним стилем. Але зараз виконавиця присвячує свою творчість рідній Україні.

Нещодавно співачка презентувала свою першу україномовну пісню-маніфест “Україно”. 

Сьогодні, продовжуючи готувати україномовний репертуар і підтримувати українську музику, представляє на широкий загал оновлений трек під назвою “Bonnie and Clyde”.

Варто відмітити, що саме цим треком почалася творча кар'єра співачки. Автором пісні виступив Діма Сисоєв, а оригіналом треку стала перша пісня Rina Ri, яка дуже близька їй по духу. 

Всесвітньо відома романтична історія кохання Бонні і Клайда облетіла всю планету, став легендою. Тут поєдналися божевільна любов і сильні почуття, що назавжди змінюють життя людини. Саме про таку любов писали вірші поети та складали серенади в усі часи. 


Саме із цього потужного трека розпочалася моя кар'єра, де втілилися просто неймовірні стосунки між закоханими, пристрасть, божевільне кохання та романтика, що відгукуються у серці кожної людини. Відеокліп до треку став так само динамічними та авангардним, із недомовленим відкритим фіналом та інтригою, що повністю занурює гладача в ці історію”, - згадує Rina Ri.

Проте сьогодні Rina Ri вирішила дати пісні нове звучання і випустити трек про одну із найвищих сил на землі - кохання. 

Співачка зазначає: “Кохання - це щире та неймовірне сильне почуття, яке дозволяє долати будь-які перешкоди та негаразди, робить нас сильнішими та надихає рухатися далі”.

Rina Ri прагне своєю піснею підтримати тих, кому довелося створювати родини прямо на лінії фронту. Не дивлячись ні на що, почуття кохання та жага життя сильніше за будь-яких обставин.    

“Часом любов спонукає людину на неймовірні вчинки, дає можливість відчути життя на повні груди. Тому в житті є завжди місце для романтики, яка супроводжує любов. Поки в серці людини живе кохання, її не перемогти. А сьогодні до того ж нас всіх об'єднує любов до України”, - впевнена виконавиця. 

Тому меседж треку виходить поза межі звичайного розуміння любові.

У наш час любов - це цінність, яка дає надію та мрію на повернення до мирного життя, породжує внутрішню опору. Любов - це відповідальність, коли ти хочеш бути корисним, піклуватися про найдорожчих та найрідніших людей, можливість зберегти найтепліші спогади.

Трек записаний у коллаборації з Dj Shnaps - одним із найвідоміших діджеїв та музичних продюсерів України із власним неповторним стилем, який відомий своїми спільними роботами із українськими та зарубіжними виконавцями - Monatik, Стекло”, Артем Пивоваров, NK, Brozher тощо.

Зараз співачка продовжує працювати над своїм першим альбомом та готує своїм шанувальникам багато приємних сюрпризів.