Новини | Співачка REYA презентує ремікс на новий сингл «Замок з піску»

Співачка REYA презентує ремікс на новий сингл «Замок з піску»

Співачка REYA (Анастасія Рей) презентує ремікс на новий трек «Замок з піску» про токсичне кохання, створений в колаборації з Midnight Daddies.

На відміну від минулого сексуального релізу «Любий, кохай мене», який встиг побувати в українських чартах Spotify, Apple Music та Shazam, новий реліз знайомить нас з реаліями нашого життя та отримує підтримку стрімінгової платформи Spotify в програмі EQUAL, яка спрямована на підтримку жінок в музиці.

«Замок з піску» — це історія токсичного кохання, породжена порожніми обіцянками про краще майбутнє, що призводить до замкнутого кола сварок і розлучень. Пісня про те, що кохання схоже на замок з піску, який може розвалитися будь-якої миті, якщо не зробити роботу над помилками.

«Цим реміксом я хотіла, ще більше підкресли настрій пісні, але тим самим зробити її більш танцювальною. Midnight Daddies вдалось все зробити ідеально, тому моя аудиторія танцівниць обов’язково буде задоволеною», —  коментує REYA.

Нагадаємо, що минулий реліз від REYA, це ремейк відомого хіта гурту SMS «Любий, кохай мене», що отримав популярність наприкінці нульових. Вже зараз нова версія хіта налічує понад 500.000 прослуховувань в Apple Music та більш ніж 200.000 в Spotify.

Ремікс «Замок з піску» на цифрових платформах: https://orcd.co/reya_zamok_rmx