Новини | Співачка NK присвятила нову пісню душі українського народу

Співачка NK присвятила нову пісню душі українського народу

Сьогодні, 21 березня, співачка NK презентувала нову музичну роботу під назвою «Душа». Речитативний трек з етнічними мотивами був створений, аби оспівати сильну і вольову душу українського народу. 

«Здавна наші пращури вважали, що душа – то є дзеркало у внутрішній світ людини. Це цілий Всесвіт. Зв’язок із нашим минулим та сучасним, який таїться в ДНК нашого народу. Це наймогутніші сили природи, що збиралися воєдино, аби зміцнити нашу віру та любов», - прокоментувала співачка. 

Пісня овіяна фольклорними мотивами була також відображена в новому відео, де переплетені важливі елементи української культури. Кожна деталь занурює в глибини нашого етносу. Від сучасного стилізованого традиційного наряду, барвистих коралів та одного з головних оберегів – ляльки мотанки, яку NK разом з майстринею Яною Дерезою спеціально придумали для кліпу.

«Важливим елементом кліпу став прообраз жінки-берегині, давній оберіг вузликова лялька, яку також називають мотанкою. Вона закарбувала в собі традиції наших предків. Мотанка була сильним захистом душ від усіх бід. Завжди приносила в дім мир та надію у світле майбутнє. Тому мені важливо було принести цю енергію в серця слухачів. Адже зараз кожен українець всередині палко бажає знову відродити мирне життя на своїй землі та возз’єднатися зі своїми близькими», - додала артистка. 



Нагадаємо, Настя Каменських з початку війни активно підтримує Україну, виступаючи на благодійних концертах у підтримку України. За цей час вона дала велику кількість інтерв'ю популярним міжнародним медіа та виступила з важливими промовами на відомих світових преміях. У 2022 році NK відкрила Latin American Music Awards номером, який був присвячений Україні, разом з відомим усім гуртом Black Eyed Peace. 

Вже цієї весни артистка відправляється в тур містами України з промовистою назвою «Я – Україна!». Сума з продажу кожного квитка йтиме на допомогу країні. Співачка присвячує свої виступи незламності України та сильному народу. Серед пісень, які звучатимуть у турі будуть усім улюблені хіти – «Тримай», «Обіцяю», «Почуття» і багато інших.