Новини | Співачка IYA презентувала мотиваційний кліп на пісню «ШЛЯХИ»

Співачка IYA презентувала мотиваційний кліп на пісню «ШЛЯХИ»

Українська співачка IYA, яка запам’яталася слухачам з піснею «ШЛЯХИ», вирішила здивувати  шанувальників продовженням музичного релізу. Саме на цей мотивуючий трек артистка представила прем‘єру  кліпу. Зйомки відбувалися в Україні, режисером виступила сама IYA. 

 “Мені подобається створювати свою роботу самій від А до Я. Можливо це про контроль, можливо про творчість, я б назвала це поєднанням. Хочу також подякувати  моєму звукорежисеру, який писав музику для пісні Шляхи - Дмитро Соколов. Він також долучився до кліпу і запропонував  створити екран перешкоди, який до речі він з помічником створив сам прямо на зйомці!», - коментує співачка.

Також IYA зазначає, що головний меседж кліпу - впевнено та наполегливо  йти до своєї мрії, незважаючи на складнощі та  перешкоди на шляху. 

Ідею вирішили передати глядачу у хореографії. 

«Мені загалом дуже подобається поєднання музики і танцю. Цього разу я відчула, що саме чоловіча роль, ще й у танці, дуже потрібна цій пісні! Коли побачила, як відчуває пісню «Шляхи» Сергій Чайка, який став головним героєм у кліпі, я одразу зрозуміла - це він.», - ділиться артистка.