Новини | Співачка Blanka представлятиме Польщу на пісенному конкурсі Євробачення 2023 із піснею «Solo».

Співачка Blanka представлятиме Польщу на пісенному конкурсі Євробачення 2023 із піснею «Solo».

Blanka та її пісню "SOLO” вже в травні почує весь світ. Артистка перемогла на польському відборі на щорічний конкурс пісні Євробачення, який відбудеться у Ліверпулі.

Артистка підписала контракт із Warner Music Poland та презентувала пісню "SOLO”,
 яка з моменту прем’єри підкорює найпопулярніші радіостанції, а на YouTube вже прозвучала понад 14 мільйонів разів. Саме з цією піснею вона вирішила боротися на відборі на 67-й пісенний конкурс Євробачення.

Бланка Стайкова - 23-річна співачка, яка почала займатися музикою у підлітковому віці і з того часу докладала зусиль, щоб засяяти на великій сцені. Вона має польсько-болгарські корені, але також проживала в Сполучених Штатах, де поліпшувала свою англійську мову та вокальні навички. Вона виступала на живо під час сесій Open Mic в пабах і ресторанах Лос-Анджелеса та Нью-Йорка, включаючи клуб "The Bitter End", де колись почала свою кар'єру Леді Гага.

Після повернення до Польщі Blanka з'явилася у останньому сезоні шоу "Top Model", що принесло їй значну популярність в Інтернеті.

"SOLO” - це пісня про кохання, яке виявилося нещасливим. Blanka сказала "йому", що він дуже пошкодує про свої дії, і що вона  дуже добре відчуває себе без нього.