Новини | Сьогодні вийшов спільний трек Анни Трінчер, Олі Полякової та Позитива під назвою "Шлях до перемоги"

Сьогодні вийшов спільний трек Анни Трінчер, Олі Полякової та Позитива під назвою "Шлях до перемоги"

Оля Полякова, Анна Трінчер і POSITIFF записали спільну пісню «Шлях до перемоги», долучившись до благодійної акції, метою якої є збір коштів на дрони для Збройних Сил України. Її ініціаторами є мережа мультимаркетів «Аврора» разом з ініційованою Президентом України фандрейзинговою платформою UNITED24.

Прем‘єра пісні відбулася  в річницю повномасштабного вторгнення і транслювалась на українських радіостанціях о 5-ій ранку, щоб нагадати українцям про те, як усе розпочалося та розповісти про невідворотне закінчення — нашу перемогу.

—  «За останній рік ми докорінно змінилися, ставши міцнішими, витривалішими, більш усвідомленими в тому, хто ми є і в чому наша унікальність. Ми тепер знаємо ціну кожного нового дня» — ділиться Оля Полякова.

Пісня «Шлях до перемоги» розповідає про незламність українського духу. Тривожні новини з фронту, сирени, відсутність світла — ось, що вже пройшли українці на своєму шляху до перемоги. Та попереду на нас ще чекають виклики, з якими Україна обов’язково впорається, оскільки попри все залишається об’єднаною.

— «Розслаблятися не варто. Ми багато чого пережили, але це ще не кінець, тому потрібно і надалі допомагати ЗСУ нищити ворога та донатити на «подарунки», що падатимуть на голови окупантів» — переконує Анна Трінчер.

Та не треком єдиним, артисти також записали кліп на пісню, що став потужним посланням ворогу — «Нас не перемогти». А усе через те, що за нас бореться світло. Привид Києва, Конотопська відьма, Азов, Залужний, Зеленський, ЗСУ — це далеко не весь список тих, хто щодня пришвидшує нашу перемогу. А сил додають і ті, хто боровся за Україну та її ідею ще задовго до 24 лютого — Бандера, Франко та Шевченко.

— «Шана героям, які полягли за Україну, підняття бойового духу — ось головна мета нашого треку» — каже POSITIFF.

Пісня «Шлях до перемоги» написана сонграйтером Андрієм Безкровним разом із відомими українськими саундпродюсерами Вадимом Лисицею і Олексієм Завгороднім (POSITIFF). Дистрибуцією треку  займається музичний лейбл FoxLab, створений студією звукозапису FOXXSTUDIOS.