Новини | Sofia Shanti презентує дебютний альбом «Нутро»

Sofia Shanti презентує дебютний альбом «Нутро»

«Привіт, це Sofia Shanti,

Сьогодні, ти зазирнеш у мій внутрішній світ, який я змогла вмістити в цей альбом, вилити мої особисті історії в музику. Я почала писати ці пісні з 16 років. Це визначна і велика для мене робота, яка охопила значний відрізок мого життя і становлення себе як сонграйтера і виконавиці.» - розповідає Софія.

Альбом включає в себе 12 пісень, 2 з яких - інтерлюдія і епілог, включаючи сингли «Водоспад», «Світло», та «Яд». Вони є діалогом з собою, своїми почуттями. Пісні пройшли крізь стани любові, ненависті, захоплення і розчарування, які відчувають кожен із нас, коли ти шукаєш себе і своє місце в цьому світі, проживаєш цінні моменти з людьми, яких любиш, зустрічаєш або назавжди відпускаєш.  

«Я хотіла, щоб альбом звучав глибоко, незвично, переносив тебе у власні спогади. Всі слова лились в єдиному потоці, майже кожна пісня приходила до мене за ніч, деякі були записані за один вечір на студії. Цим звучанням я ризикнула показати себе всередині, іноді ту мрійливу, вразливу і сумну Софію»

Кохання відіграє тут головну роль. Воно стало руйнівною силою, яка відкрила головну суть всього альбому. Через кохання, наївне і відчайдушне ти пізнаєш хто ти, чим ти зітканий. Тут історії про невзаємне кохання, про повне занурення в іншу людину, про токсичні стосунки, про кохання, до якого ти не був готовий, але воно зловило тебе в свої руки. 

«Я писала альбом маючи все, закінчую в повній пустоті, без тих, хто був моїм нутром.                                                   

Моє нутро загориться для тебе. Відкриється тонка грань між мною зараз і моїм минулим, в яке я впускаю. Нутро – це лабіринт моєї душі, який мені довелось пройти, кохання, яке доленосно змінило моє життя, яке змусило мене писати і шукати себе.»