Шини SAILUN: Інновації за доступною ціною - це реальність

Шини SAILUN: Інновації за доступною ціною - це реальність

Сучасний споживач все більше прагне досконалості. Це стосується не лише якісного товару, як підсумкового продукту, але й максимально безпечного й екологічного процесу його виробництва. Шин це стосується так само, у тому числі й у питанні екологічності. Бо згідно з існуючими стереотипами, автомобільні шини є мало не отрутою планети. Тим більше, в Україні на ці стереотипи вплинув досвід Майдану 2014 року, коли сморід та дим палаючих шин, що їх палили на акціях протесту, розходилися далеко за межі району проведення цих заходів. Тут, звісно, треба зауважити, що взагалі-то автомобільна гума має дещо інше призначення, аніж бути палаючим інструментом протесту, але, оскільки шина, що горить, пахне явно не дорогими парфумами, то питання екологічності тут є доволі актуальним. Проте й воно є лише часткою того широко узагальнення, з чого має складатися образ досконалої шини. А вона, на думку пересічного споживача має бути безпечною, довговічною, екологічною, і ще - недорогою.


Технологія EcoPoint3 SAILUN Group - гумова революція в шинній промисловості

Китайська компанія SAILUN не тільки спробувала втілити у життя варіант високоефективної і при цьому недорогої гуми, а й постійно покращує свої шини, щоб бути в тренді й відповідати найкращому співвідношенню ціна-якість. Враховуючи, що за недовгий час свого існування САЙЛУН увірвався до ТОП-10 світових виробників шин, то спроба вийшла вкрай вдалою. Саме тому, коли хтось може запитати, та що ж такого можна придумати у цій галузі, бо гума-то вона нібито і є гума, китайські інженери, що працюють для компанії SAILUN, мають на це відповідь. Фактично, гуму від SAILUN об’єднує з іншими тільки те, що вона має форму кола. А от технологія виробництва у компанії власна і надзвичайно прогресивна, інноваційна.

 

Нова запатентована технологія SAILUN, відома як EcoPoint3, використовує змішування рідкої фази, що відповідає або перевершує традиційні характеристики шин за трьома ключовими функціональними атрибутами: опором коченню, зносостійкістю та характеристиками зчеплення на мокрій дорозі. Спосіб виробництва шин у цій технології - теж власної розробки.

Фактично EcoPoint3 кардинально змінює правила гри для шинної промисловості як через якість, так і через спосіб виробництва шин. EcoPoint3 відрізняє продукцію SAILUN від інших галузевих виробників і, цілком вірогідно, вже встановлює новий стандарт для шинної промисловості

Що ж такого надзвичайного у технології EcoPoint3

Почнемо з того, що технологія EcoPoint3 дозволяє повністю рівномірно змішувати матеріали гумової суміші в умовах безперервної рідкої фази так, щоб та суміш була однорідною. Це означає, що незалежно від типу шини (індустріальні, всесезонні, зимові тощо), технологія EcoPoint3 від SAILUN адаптується, щоб забезпечити правильний баланс гуми для виняткової продуктивності та довговічності в широкому діапазоні транспортних засобів та сезонних застосувань.

Інноваційний компаунд EcoPoint3 для шин, який отримав визнання в галузі та виводить виробника з Піднебесної на новий рівень міжнародної конкурентоспроможності, зʼявився не за один день. Цей прорив став результатом багаторічних кропітких досліджень і розробок високоефективних гумових матеріалів.

Технологія EcoPoint3 не тільки покращує опір коченню шини для підвищення ефективності, але й покращує зчеплення та забезпечує більш довговічну зносостійкість шин, що робить шини більш витривалими та ефективними для безпечнішої, енергоефективнішої та комфортнішої їзди.

Ця передова запатентована технологія ідеально підходить для вимог водіїв електромобілів і покращить продуктивність "електричок", допомагаючи збільшити запас ходу, покращити зчеплення з дорогою та забезпечити тихий і комфортний досвід водіння.