Ще не бачив? Третій випуск музичного youtube шоу МУЛЬТИПОТЯГ

Ще не бачив? Третій випуск музичного youtube шоу МУЛЬТИПОТЯГ

4 липня відбулася прем’єра третього випуску музичного реаліті-шоу МУЛЬТИПОТЯГ від проєкту МУЛЬТИТРЕК! У новому епізоді шоу взяли участь перспективні українські виконавці – Кажанна, Єгор Андрюшин та Lera Fatforest, які разом з топовими саунд-продюсерами створювали нові кліпи та треки у незвичних умовах.

До незмінних ведучих Марка Куцевалова та Даші Кубік приєднався Єфим Константиновський. Шоуранери Влад Булава та Євген Тріплов разом з новим режисером Іллею Осядлим підготували для учасників незабутні випробування та сюрпризи.

Історія розпочалася із зустрічі на Центральному залізничному вокзалі Києва, де учасники змагалися в музичному конкурсі на пероні. Спеціальним гостем цього конкурсу став гурт LuftPauza, який виконав відомі українські хіти англійською мовою. Учасники мали відгадати ці пісні, а переможець конкурсу отримав значний бюджет на створення кліпу. Гурт LuftPauza, автор саундтреку шоу, підготував особливе атмосферне виконання, яке не залишило глядачів байдужими.


Далі учасники вирушають у музичну подорож до міста Дніпро, де кожен з них спробує здивувати своїм унікальним кліпом. На цьому етапі в кожного учасника буде свій саунд-продюсер, що додасть інтриги до процесу створення музики.

Окрім цього, глядачі зможуть побачити, як впливатимуть на творчий процес учасників Марк Куцевалов, Даша Кубік та Фіма Константиновський, допомагаючи їм у створенні треків та зйомці кліпів. Чи вдасться їм знайти спільну мову з виконавцями і створити круті кліпи?


Захоплююча пригода показала, хто з учасників зміг перевершити досягнення минулих переможців – Адама та Kozak Siromaha, та уникнути долі, яка спіткала Ann in Black та Настю Гонцул.

Вмикайте третій випуск шоу МУЛЬТИПОТЯГ на каналі проєкту МУЛЬТИТРЕК і насолоджуйтесь неймовірним музичним шоу!