Новини | Shebel випустив "реперський" відеоролик для просування свого палива

Shebel випустив "реперський" відеоролик для просування свого палива

Роль заправника-репера майстерно зіграв вiдомий актор Назар Задніпровський

Уявімо собі типову знайому усім водіям ситуацію: кінець робочого дня, черга машин на АЗС… Але як тільки звучить фраза "Shebel! До повного!" – все змінюється. АЗС перетворюється у імпровізовану сцену, заправний пістолет – у мікрофон, а сам заправник – у крутого репера.



Ідея розповісти про якість пального через сучасну динамічну музику та несподіване перевтілення була запропонована агенцією Media Post у співпраці з режисером Артемом Черосом.


"Ми вирішили, що реп – саме той музичний стиль, який не залишить байдужим споживачів пального Shebel та зможе викликати позитивні емоції. А разом з нотками гумору – привернути увагу до головного: якості продукту. Дуже приємно, що саме цей варіант був підтриманий командою клієнта" — коментує Тетяна Гребельнікова (РА Media Post).


 "Shebel останні шість років щоденно працює над тим, щоб водії могли впевнено заправляти українське паливо. У процесах виробництва ми дотримуємося жорстких вимог та стандартів, — коментує Сергій Федоренко, комерційний директор АТ "Укргазвидобування" (ТМ Shebel). – А от комунікацію зі споживачем намагаємося зробити більш легкою і емоційною".


Прем'єрний показ ролика відбувся 23 грудня, виключно у діджитал-каналах та з гнучким таргетингом на цільову аудиторію. Повноцінна рекламна кампанія з цим відеороликом планується на початку березня – в період сезонного росту активності на паливному ринку.


Шебелинський НПЗ (Šhebel) — один з двох нині діючих нафтопереробних заводів в Україні. Його потужність становить близько 500 тис. тонн переробки сировини на рік. Завод веде свою історію з 1960 року. У 2015-2018 роках було реалізовано наймасштабнішу за останні 20 років модернізацію, завдяки чому вдалося здійснити перехід на випуск продукції виключно стандарту Євро 5. З 2018 року пальне виробництва Шебелинського НПЗ реалізується на ринку під торговою маркою Šhebel. В асортименті продукції: бензини Šhebel 92, Šhebel 95, дизельне пальне Šhebel ДП та скраплений газ Šhebel Euro LPG. У роздрібі пальне Šhebel можна придбати у Київській, Житомирській, Чернігівській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській, Сумській областях і на підконтрольних Україні територіях Донецької і Луганської областей.