Новини | Що вдосконалили на новому Volkswagen ID.4?

Що вдосконалили на новому Volkswagen ID.4?

На популярний електрокар Volkswagen ID.4 у наступному році чекають грандіозні зміни. За задумкою виробників, новий vw id4 повинен стати ще більш потужним й автономним, отримати новий запас опцій та при цьому його ціна має… знизитись! Такі плани вельми тішать поціновувачів бренду, які з нетерпінням чекають виходу на ринок оновленої моделі улюбленого електричного кросовера.


Новий фольксваген ID 4: основні зміни

Відомо, що головні корективи торкнуться комплектацій, оснащених більш ємними батареями. Вони отримають нові мотори, що зараз працюють в нещодавно з’явившихся в продажу (восени цього року) престижних седанах VW ID7. За рахунок цих змін і факту того, що оновлені двигуни споживають значно менше електроенергії, авто матиме:

  • Більше потужності (у задньопривідної версії вона збільшиться з 204 кінських сил до 286 к.с. або 210 кВт, у повнопривідної — з 299 к.с. до 335 або 246 кВт);
  • Збільшений запас ходу (точні дані про те, скільки саме зможе проїхати оновлений електромобіль після повної зарядки без необхідності додаткової дозаправки електрикою, поки що виробником не розголошувалися).

Відомо, що новий електромобіль фольксваген ID4 2024 року буде представлений в трьох основних комплектаціях: Standard, S та S Plus.

Оновлений фольксваген айді 4 2024 року також планується доповнити:

  • великим тачскріном на 12,9 дюймів (замість 12-дюймового, що встановлений у всіх комплектаціях нинішньої версії моделі) з оновленим розважально-інформаційним меню та зручними повзунками з підсвіткою, буде мати більш інтуїтивно зрозуміле меню клімат-контролю;
  • 20-дюймовими дисками з алюмінієвого сплаву у базовій комплектації Standard та 21-дюймовими у топовій S Plus (зараз у початковій версії 2023 року встановлені 19 дюймові колеса);
  • вентиляцією крісел (починаючи з комплектації S) — доволі зручна функція, що забезпечує додатковий комфорт водіям та пасажирам під час довготривалих подорожей.


Топова версія S Plus додатково доповниться якісною брендовою акустикою Harman-Kardon з дев'ятьма динаміками, сабвуфером та 16-канальним підсилювачем.

Ціна на оновлений електромобіль Volkswagen ID4 буде офіційно оголошена лише перед самим стартом продажів та передзамовлень. Але багато хто очікує, що вона має бути досить прийнятною. Тим паче що ціни на фольксваген ID4, що виробляється на китайских заводах, зараз суттєво впали — в Китаї електромобіль відомого німецького бренду можна купити за трошки більше ніж 20000 доларів. 

Нагадуємо, що у фольксвагена працює три основних центри з випуску авто: в США випускають продукцію для американського ринку, в Німеччині — авто, розраховані на європейців, та на території Піднебесної. Тут розташовані два окремих заводи: SIAC-VW та FAW-VW. Саме з Китаю більшість недорогих електромобілів фольксваген і потрапляє на український ринок.

Де українці можуть придбати оновлений VW ID4

Замовити оновлений фольксваген ID4 чи придбати прямо зараз модель нинішнього 2023 року у будь-якій комплектації покупці з України можуть на сайті чи в офіційних салонах компанії Ncars (розташовані в Києві та Одесі).

Фірма більш ніж 9 років тісно співпрацює з усіма китайськими автовиробниками (зокрема з представниками заводів SIAC-VW та FAW-VW, що випускають Volkswagen ID4 Crozz та Volkswagen ID4 X) — напряму оформлює всі замовлення, що дозволяє українцям купувати продукцію відомих автомобільних брендів за найбільш привабливими цінами, не переплачуючи за послуги сторонніх посередників. Також співробітники Ncars беруть на себе всі турботи з безпечного та швидкого транспортування обраного авто на територію України (досконало знають логістику країни), самостійно проводять його розмитнення, надають всі необхідні юридичні гарантії та захист.