Новини | Репер Fiamma - італієць, котрий переїхав в Україну і почав створювати українську хайп-музику

Репер Fiamma - італієць, котрий переїхав в Україну і почав створювати українську хайп-музику

Італієць Fiamma, який переїхав в Україну під час карантину, залишився тут жити й створювати українську музику, сьогодні презентує свій дебютний хайп-трек “Голодний”.

Неординарний в музиці та стилі Fiamma завжди вмів дивувати. Цього разу він дивує україномовним треком “Голодний”. Пісня народилася з потреби артиста висловити особистий настрій, а сама назва треку говорить про те, наскільки Fiamma прагне досягти своїх цілей. І це все не просто так, адже значення імені Fiamma - це ідея вічно живого полум'я, яке освітлює, приносить тепло, приносить атмосферу та революцію. 

“Мій трек про певний заклик не боятись, рухатись далі, йти до своїх цілей, не чекати завтра. Я закликаю відкрити людям очі, щоб вони швидко пішли і отримали те, що вони хочуть. В цій пісні поєднаний стиль, який охоплює різні звуки, отримані завдяки співпраці з італійським виконавцем Parasito і бажанням вийти з канонічного звучання, створивши щось оригінальне. Моє бажання мотивувати молодих людей досягти своєї мрії, а ще стати актуальним артистом і привести європейські мейджор-лейбли в Україну”, - говорить Fiamma.


Під час карантину артист переїхав до Київа, до того проживав на острові Іскія та в Неаполі в Італії. До війни Fiamma вивчав та вдосконалював українську мову, а також свої художні та музичні здібності, війна ніколи не була визначальним фактором у виборі його тем в музиці, а також не зважаючи ні нащо, він залишається в Києві і називає його своїм домом. 

“Я вирішив повернутися в Україну, щоб побачити свого батька та решту моєї родини після багатьох років в Італії. Для мене Україна тепер як другий дім, місце, яке належить мені, місце, звідки я родом і країна, яку я підтримую. Я знайшов натхнення в написанні своїх текстів українською, коли повернувся сюди. Спочатку мені було важко відновити практичність розмовляти українською, але з часом, коли я писав пісні італійською і в той же час вивчав українську мову, я вирішив написати пісню своєю мовою і був вражений процесом”, - ділиться артист.

З моменту переїзду в Україну артист вже встиг презентувати слухачам декілька своїх пісень. Наразі італієць активно записує свій дебютний україномовний альбом.

Новинка вже доступна на всіх цифрових майданчиках, слухайте та завантажуйте.