Новини | Прогнози: суперфіналіст «Голос країни 10», ліричний OKS презентує новий трек

Прогнози: суперфіналіст «Голос країни 10», ліричний OKS презентує новий трек

Суперфіналіст вокального шоу "Голос країни 10" та автор хіта "Ніченька", ніжний та чуттєвий виконавець OKS випускає свою нову композицію - трек під назвою "Прогнози". Ця пісня - це історія сварки та складних стосунків.

"Прогнози" розповідають про складність взаємин між людьми. Головний герой описує свої почуття розчарування, нерозуміння, він виражає бажання забути про біль і відчути спокій, але боїться довіритися іншій особі.

Центральним аспектом пісні є порівняння між зміною погоди та зміною настрою у людей, що дуже вдало відображає сутність тексту.

Співавторкою слів стала Ребека Мікхаелі, виконавиця та сонграйтерка, яка брала участь у створенні хіта "Буревіями". Це вже не вперше, коли артисти об'єднують свої зусилля. Вони також спільно працювали над попередньою піснею OKS під назвою "Небо".

Трек «Прогнози» це історія однієї сварки, адже відносини немов прогноз погоди, сьогодні злива, завтра сонце. Нова композиція, яку ми написали в співавторстві з Ребекою пронизана вайбом змін настрою”, - коментує OKS