Новини | ПРЕМ`ЄРА! Співачка A.R.T.E.A.N.A презентувала EP «We are from Ukraine»

ПРЕМ`ЄРА! Співачка A.R.T.E.A.N.A презентувала EP «We are from Ukraine»

Молода українська співачка А.R.Т.Е.А.N.А презентувала EP пісень під назвою «We are from Ukraine».

 «We are from Ukraine» - це п'ять пісень присвячених Україні та українському народу. Альбом написаний підчас війни, всі пісні це поєднання ліричних мотивів фольклору з сучасними звуками електронної музики. Поєднуючи всіма забуті народні інструменти з танцювальними електронними мелодіями А.R.Т.Е.А.N.А вважає, що така музика звучить сучасно і по-новому, вона впевнена що під ці звуки захочеться рухатись і танцювати, а це саме те, що потрібно зараз кожному українцю, аби жити далі і пам‘ятати, що перемога зовсім близько!


"Для мене "We are from Ukraine" це особлива історія мого власного життя, де кожна пісня символізує певний період. Трек "Від вчора до завтра" був написаний в перші дні війни, коли люди евакуювались, рятуючи своїх дітей і власне життя. Я на власні очі бачила їх сльози і відчуття які символічно передала через музику. «Знаю я» - знаковий трек для багатьох українців, які вимушено покинули країну. "Жити далі" - це мотивація, яка так необхідна в сьогоднішній ситуації. Is desire for revenge?” - трек, який ще до прем’єри завоював любов багатьох людей у Європі, доречі, цей трек бук написаний не тільки для українців, а й для слухачів з інших країн, аби привернути увагу світу до наших проблем і нашого суспільства. А "Туруту" - жартівна пісня, поєднана із відомими рядками народної української пісні. «Це про те, що ми - дівчата і не повинні про це забувати. Наша жіночність та краса - наша перша зброя», - наголошує співачка.

"We are from Ukraine" - це одна історія з різних пісень, що пов'язані мереживом музики, як наша країна, що складається з різних регіонів але завжди єдина.