Новини | «Позивний»: новий хіт від Наталії Могилевської

«Позивний»: новий хіт від Наталії Могилевської

«Народний Артист повинен бути з народом», - каже співачка.  З перших днів війни Наталія  Могилевська залишилася вдома, яка продовжує на ділі давати приклад своїй стійкої позиції. Сьогодні Наталя презентує кліп на нову пісню “Позивний”. 

«Я багато часу цього року провела на фронті з пацанами. Я точно знаю, що їм потрібне. Я записала пісню від імені усіх дівчат України. Це крик душі вільних, але вірних дівчат, вірних жінок, вірних коханих, які чекають на хлопців і будуть завжди з ними.» - коментує артистка.

Свою відеороботу ​​«Позивний» співачка присвятила жінкам, на чию долю випало дуже непросте випробування, чекати і зберігати віру, кохати і коханням творити дива.

“Я дуже хочу цією піснею і кліпом підтримати не тільки хлопців на фронті, яким важливо знати що їх чекають, а і дівчат, які тут. Адже вони живуть у постійній напрузі і в очікуванні  дзвінка. Дівчат, у яких німіє серце, від того, що коханий тиждень не виходить на зв’язок з-під Бахмута. Які не сплять ночами і молятся щоденно…Саме тому я підкреслюю цим кліпом, що нас багато, що ми разом! Ми можемо підтримувати один одного у цей важкий час. Дівчата, ні в якому разі не зважайте, що вас забули і не поважають ваші жіночі подвиги.” - відмічає Могилевська. 

Під час зйомок Наталя разом із знімальною групою, без будь яких проблем, зайшла в переповнену пасажирами електричку у Києві.  На зйомку пішло менше часу, ніж на спілкування з українськими жінками, які для неї сьогодні є подругами.

Прем’єра “Позивний” вже доступна на всіх музичних майданчиках.