Новини | Повернення хітового дуету: YAKTAK та DOVI представляють свій новий спільний трек "Перекотиполе

Повернення хітового дуету: YAKTAK та DOVI представляють свій новий спільний трек "Перекотиполе

Українські талановиті співаки YAKTAK та DOVI вирішили знову об’єднатись і сьогодні, 26 травня, хлопці презентують свій новий трек "Перекотиполе".

Минула колаборація артистів мала шалений успіх, адже їх спільний трек "Чекає вдома" став справжнім хітом. Він тримався на першому місці в українських музичних чартах протягом багатьох тижнів, а на YouTube набрав понад 13 мільйонів переглядів.

"Перекотиполе" - новий трек, який пронизаний теплою ностальгією. Він переносить слухачів у світ емоцій, нагадуючи, що навіть якщо життєві дороги розлучили нас з тими, хто колись був нам найближчим, спогади про минуле залишаються у наших серцях назавжди. 

У кожного в житті був момент, коли ти розумієш, що люди, які колись були близькими, тепер не поруч. Це наштовхує на сум, але такий теплий. Важливо навчитися приймати зміни, рухатися вперед. Ми ростемо та розвиваємось, і це нормально, що люди та обставини навколо нас змінюються. Але спогади про тих, хто був поруч, завжди будуть у нашому серці і нагадуватимуть нам про наш зв'язок з минулим.” - поділився YAKTAK.

"Я дуже радий знову зробити щось разом з Яриком, бо наші треки це завжди про справжнє, про життя. Сподіваюсь, що нова пісня також знайде відгук у серцях наших слухачів." – прокоментував DOVI.